Be part of a sales community

Inside Sales Consultant (DK)

Vil du være en del af et team, hvor du kan vokse til at blive en dygtig sælger og bliver en del af et godt arbejdsmiljø? Er du god til at tage telefonen, og lytte til behovet hos kunden? Så skal du læse med her, for du har nu muligheden for at være med til at udvide kundekredsen i en voksende eCommerce-forretning.

Din rolle i Inside Sales teamet

Du vil være en del af vores internationale salgsteam med kolleger i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland og Holland. Her vil du, sammen med dine ca. 30 kollegaer i salg og marketing, sikre vækst indenfor nye kundesegmenter og være med til at hjælpe nye virksomheder vækste deres forretning ved hjælp af vores moderne eCommerce suite. 

Dine ansvarsområder, din hverdag

Din primære opgave vil være at opsøge og screene nye potentielle kunder i det danske marked. Din dag starter typisk med et ’check in’ sammen med din mentor på vores hovedkontor i Aarhus, hvor du har rig mulighed for at dele erfaringer, ideer og jokes og du får en mentor, der guider dig løbende. 

Dernæst består opgaven i at kvalificere nye leads fra vores CRM-system, trække på informationer fra salg og marketing og således er du klar til at gribe knoglen og ringe ud til nysgerrige virksomheder. 

Du vil blive 100-meter mester i at gå i dialog med nye kunder og hjælpe dem med at identificere digitale eCommerce muligheder i deres forretning. Du er således med til at udfordre virksomhedens evne til at levere og drive en konkurrencedygtig forretning ved at tilbyde dem de rette redskaber indenfor vores produktportefølje.

Du kommer til at koncentrere dig om at:

  • Kortlægge, hvor kunderne befinder sig digitalt og ressourcemæssigt
  • Identificere de rette stakeholders og forholde dig åbent til deres udfordringer
  •  Etablere en relation og sparre med kunden om mulighederne for at udvikle deres forretning

Din erfaring og kompetencer

Du har en gymnasial uddannelse og har måske erfaring indenfor salg, marketing eller lignende. Drive og nysgerrighed vægter højere end din baggrund og du får muligheden for at starte et sted, hvor vi kan give dig den rette digitale oplæring. 

Vi forventer at du:

  • Taler og skriver dansk flydende og forstår og begår dig på engelsk 
  • Hurtigt kan sætte dig i kundens sted og forstå deres udfordringer – lige så vigtigt er det at du lytter 
  • Er udviklingsmotiveret og nysgerrig på at forstå nye forretninger og sammenhænge

Du behøver ikke at være fortrolig med DynamicWeb produkterne. Vi garanterer at du får den nødvendige indsigt og viden om vores platform og lærer at føre en konstruktiv og professionel dialog med potentielle kunder. 

Din personlighed er vigtig for os!

Du har en ægte interesse for forretningsudvikling e-handel og outbound marketing som en naturlig måde at sælge på. Du kommer til at passe godt ind, hvis du er:

  • Hårdfør og har en lyttende og forstående tilgang til dialogen med kunder
  • Proaktiv og vedholdende og nyder et socialt og uformelt arbejdsmiljø
  • Er selvkørende og relativt upåvirket når du møder modstand

Det vigtigste er, at du er selvmotiveret og ikke er bange for at tage det første opkald. 

Vi tilbyder

Du kan se frem til at arbejde tæt sammen med erfarne og teknisk kyndige konsulenter og sælgere, og vi sørger for du får den nødvendige træning, der sikrer det bedste afsæt for din succes. Du får en ny forståelse for teknisk salg, forretningsudvikling og lærer en moderne eCommerce at kende indefra. Vi er en voksende organisation, med mulighed for at præge en udvikling og udvikle sig med os. 

Du kommer desuden til at arbejde sammen med Danmarks måske flinkeste kollegaer i en uformel struktur med et afslappet og humoristisk arbejdsmiljø, ca. 10 min fra Aarhus centrum. Derudover kan vi godt lide at spille PlayStation, vores kantine serverer en varieret frokost hver dag, du får gratis frugt, kaffe, årlige gaver, sjove fester og andre personalegoder som frisør og massør. 

Vil du være med på holdet?

Er det her chancen, du har ventet på? Send os din ansøgning snarest muligt, hvor du fortæller os, hvorfor du er kandidaten vi har ventet på. Vi besætter stillinger løbende og ansætter når det rette match er fundet. 

Vi ser frem til at læse din ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen kontakt Inside Sales Consultant, Mark Jensen på tlf.: 23708162.

Vi ser frem til at læse din ansøgning. 

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing