20. juni kl. 09.00

Din webshop fungerer PERFEKT … eller gør den? Måske det er tid til et eftersyn

Oplever du dårlig performance på din webshop eller vil du bare være sikker på at få det optimale ud af din løsning - så se med her.

5 årsager til dårlig performance i din webshop. 

Hvis din webshop er langsom, tung at arbejde med eller du oplever fejl, er der stor sandsynlighed for, at du er ramt af en eller flere af disse udfordringer. Men fortvivl ikke, for Allan Iversen, DynamicWeb MVP, deler ud af sin viden og guider dig igennem de 5 hyppigste kilder til dårlig performance i din webshop.

3 ting du aldrig må glemme i dit PIM-projektet.

PIM i DynamicWeb bliver ofte etableret som en del af et større webshop-projekt. Men har du så overset alt det PIM også kan gøre for din forretning? Find ud af det på webinaret, når Brian Mikkelsen, PIM konsulent, gennemgår de 3 ting, du måske har overset i dit PIM-projekt. 

5 features alle bør have i sin webshop. 

Sidst men ikke mindst, vil Jacob Johnsen, gennemgå de 5 features som du med stor sandsynlighed har overset i din implementering. Få vores guide til, hvilke features, som ale bør have i sin webshop.

Gå ikke glip af dette webinar, og tilmeld dig nu for at lære mere om, hvordan du kan optimere din webshop og få mest muligt ud af DynamicWeb.

Brian Mikkelsen

PIM konsulent, Twoday Co3

Allan Iversen

DynamicWeb MVP, Twoday Co3

Jacob Johnsen

Partner Konsulent, DynamicWeb

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing