8. juni kl. 13.00

Fra manuelle processer til automatisering: Afklar dit potentiale med PIM

Optimér dine manuelle processer og skab mere effektivitet i din virksomhed med et PIM-system. Centraliser og organiser dine produktinformationer og skab en kommerciel infrastruktur for vækst. Tilmeld dig webinaret og afklar dit potentiale med PIM.

Mange virksomheder kæmper stadig med manuelle, ressourcetunge produktstyringsprocesser, hvilket påvirker produktets leveringstid og øger risikoen for mangelfuld og ukorrekt data.

Samtidig kræver kunderne flere og bedre produktdata, myndighederne fortsætter med at opstille regler for overholdelse af lovgivningen, og et stigende antal salgskanaler og markedspladser kræver, at virksomheder leverer data, der overholder deres respektive datamodeller.

I stedet for at opbygge flere manuelle og komplekse processer for at understøtte disse stigende krav bør du undersøge, hvordan din virksomhed kan nytænke og optimere jeres nuværende produktdataprocesser. Dette kan gøres med et Product Information Management-system, der tjener som en enkelt sandhedskilde for produktdata til alle dine salgskanaler og indeholder de værktøjer, der kan automatisere, strømline og forbedre dine daglige processer.

Men hvordan finder du ud af, om et Product Information Management-system er det, din virksomhed har brug for? Det er ét af de spørgsmål, som vi vil forsøge at besvare på dette webinar. 

Agenda på webinaret

  • Hvorfor investerer flere og flere virksomheder i PIM

  • Typiske udfordringer, som vi har set, og hvordan de kan løses med et PIM-system

  • PIM Generelt
    • Roller og ansvar i et PIM system
    • Hvad er fordelene ved PIM
    • Sådan forbereder du det gode PIM projekt
  • Sådan fungerer DynamicWeb PIM i praksis

Jacob Johnsen

Partner Account Manager, DynamicWeb

Rune Skovbo

Business development and Head of products, Novicell

Thomas Eriksen

Team Manager PIM Solutions, Novicell

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing