31. maj kl. 09.30

Sådan fik PLUS mere frihed med en standardløsning

Easyflow Agency & DynamicWeb

Er du træt af at skulle kontakte en programmør hver gang, du ønsker at foretage ændringer på din e-handelsløsning? Så se med på vores webinar med Jesper Godsk Nielsen fra PLUS og Kåre fra Easyflow Agency.

Jesper vil dele sine erfaringer med at opnå mere frihed i deres e-handelsforretning ved at skifte fra en ældre custom-løsning til en ny standardiseret e-handelsløsning med custom-tilpasninger i DynamicWeb Swift. Du vil få en dybere forståelse af, hvorfor standardiserede løsninger kan give dig mere fleksibilitet og effektivitet, og hvordan du kan implementere dem i din egen virksomhed.

På webinaret vil du lære mere om, hvordan DynamicWeb Swift kan hjælpe dig med at skabe en brugervenlig webshop med gængs funktionalitet, der giver dig mulighed for at foretage ændringer uden at skulle have fat i en programmør.

Jesper og Kåre vil give dig et indblik i hele implementeringsrejsen og overgangen fra en custom-løsning til en standardiseret løsning, og dele deres viden om de mange muligheder, du får med DynamicWeb Swift.

Du vil også have mulighed for at stille spørgsmål og deltage i en Q&A-session, hvor Jesper og Kåre vil svare på alle dine spørgsmål om at gå fra custom til standard.

Så hvis du ønsker mere frihed og fleksibilitet i din e-handelsforretning, så tilmeld dig vores webinar, og lær hvordan du kan optimere din webshop og få mere frihed i din forretning.

Vi glæder os til at se dig!

 

Jesper Godsk Nielsen

Web/Marketing Coordinator, PLUS

Kåre Gade Petersen

Sales Director, Easyflow Agency

Michael Beisner

Partner Sales Manager, DynamicWeb

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing