VENZO har mange års erfaring inden for digitalisering og strategi.
Som digitaliseringspartner har VENZO fokus på din forretning og din organisation. Dit IT-setup er afgørende for din virksomhed vækst. Afgørende for, at dine medarbejdere kan være effektive. Afgørende for informationsdeling. Afgørende for, at du kan tage de rette beslutninger. Og afgørende for mange andre ting.

Den digitale transformation er mere og mere kommerciel, hvilket udfordrer eksisterende operative systemer. Netop det område er i fokus hos VENZO og derfor ser vi et stort perspektiv i vores nye forretningsområde ’Experience & Commerce’.

Experience & Commerce
Det nye forretningsben, ’Experience & Commerce’ er en ny tilgang til rådgivning og digitale løsninger for VENZO, som har til hensigt at hjælpe kunder med at bryde barrieren mellem den traditionelle operationelle IT-forretning og eCommerce, herunder data drevet Customer Experience.

Til dette formål spiller DynamicWeb’s Commerce Suite en vigtig rolle som teknisk fundament for fremtidige løsninger.

 

 

Partner status

Premium solution partner

Certified developers

0

Website

Contact

Hejrevej 34D​
2400 Copenhagen NV​​
Danmark

+45 33110085
Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing