Et paradigmeskifte

MACH Arkitektur

MACH er en teknisk standard, der beskriver en åben og fleksibel best-of-breed baseret arkitektur.

MACH arkitektur bygger på specifikke principper og understøtter best-of-breed platforme, hvor de enkelte komponenter i løsningen hver især kan opgraderes, opdateres, udskiftes eller problemfrit integreres med hinanden gennem API'er alt efter skiftende forretningskrav.

Denne åbne arkitektur er et paradigmeskift i forhold til de traditionelle og mere lukkede monolitiske suiter.

MACH-arkitekturen og brugen af principperne bag kan være med til at sikre, at din virksomhed er forberedt på fremtidige ændringer, og at du kan tilpasse dig ændringer hurtigere.

Microservices

Microservices er selvstændige applikationer, der kan bygges, implementeres og vedligeholdes som uafhængige modulære komponenter.

API-first

Alle integrationer håndteres via API'er.

Cloud

Udnyt skyen til mere end blot lagring og hosting, og opnå ekstra fleksibilitet til elastisk skalering og automatisk opdatering.

Headless

Med headless adskilles front-end fra back-end og du kan udvikle og programmere mere frit og uafhængigt af programmeringssprog.

MACH og DynamicWeb

Ubegrænsede muligheder med en composable eCommerce platform

For digitale beslutningstagere sker forandringerne ofte i et ekstremt højt tempo. Virksomheder skal handle, reagere og skalere hurtigere end nogensinde før, hvilket kræver stor smidighed i virksomhedens teknologi.

Før eller senere vil virksomheder opdage, at deres nuværende digitale økosystem ikke leverer den ønskede kundeoplevelse eller ikke understøtter de ønskede forretningsmodeller. Eller måske står din virksomhed over for nye kundekrav eller forstyrrelser i dine salgskanaler - situationer, hvor du bliver nødt til at reagere hurtigt digitalt.

For at hjælpe med at løse denne udfordring kan den nye DynamicWeb 10-platform implementeres som en composable suite eller som en best-of-breed-løsning, enten ved hjælp af de færdige komponenter, som DynamicWeb tilbyder, eller ved hjælp af teknologier fra tredjeparter, der er tilpasset specifikt til dine forretningskrav.

Hvad er en Composable Commerce Suite?

Best-of-suite

Best-of-suite henviser til en monolitisk arkitektur, hvor alle funktioner er tilgængelige på én platform. Fordelene er reduceret kompleksitet, men begrænset fleksibilitet, skalerbarhed og risiko for leverandørbinding kan være en afvisende faktor.

Composable Commerce Suite

En composable commerce suite kombinerer enkelheden ved en best-of-suite-tilgang uden at begrænse muligheden for at købe og implementere best-of-breed-teknologier, efterhånden som du vokser og opdager et behov for at skalere. Med andre ord - det bedste fra begge verdener.

Best-of-breed

Best-of-breed henviser til en mikroservicearkitektur, hvor separate, specialiserede komponenter udvælges og integreres for at levere en specifik funktion eller sæt af funktioner. Fordelene ved en best-of-breed-løsning er bl.a. skalerbarhed, fleksibilitet og innovation.

Download

Introducing DynamicWeb 10

Hvordan du ved at tage den nyeste teknologi til dig kan åbne op for nye muligheder og skabe langsigtet værdi for din virksomhed.

I dag skal virksomheder levere en ensartet kundeoplevelse på alle salgskanaler, f.eks. online, i butikken og på mobilen. At skabe et succesfuldt og bæredygtigt unified commerce-miljø, der kan håndtere kompleksiteten i denne nye virkelighed, kræver en fleksibel, skalerbar og moderne it-arkitektur.

I dette whitepaper diskuterer vi nogle af de vigtigste områder, der skal dækkes, når man vælger eCommerce-arkitektur. Vi giver dig også et indblik i, hvordan DynamicWeb 10 Composable Commerce Suite gør det muligt for dig at skalere og vækste din virksomhed uden begrænsninger, og vi diskuterer, hvordan det at omfavne den nyeste teknologi kan åbne op for nye muligheder og tilføre din virksomhed langsigtet værdi.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du prøve en demo?

 

Downloads

Få adgang til ny viden og inspiration.

 

On-demand webinars

Få adgang til webinar-optagelser.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing