Uniconta

Webshop med integration til Uniconta

For at maksimere effektiviteten af dine forretningsprocesser er det afgørende at have en problemfri integration mellem din e-handel og dit ERP-system.

Med en integration til Uniconta kan du sikre at din e-handel automatisk beriges med opdaterede data fra dit ERP-system om produkter, lagerbeholdning, lagerlokationer og kundeforhold, og at kunderne problemfrit kan få adgang til deres kundespecifikke priser og rabatter i den korrekte valuta.

Uniconta

Partnere der tilbyder standardintegration

Standardkonnektoren fra Flexmedia er fleksibel og skalerbar, og den kan tilpasses kundens specifikke krav og forretningsprocesser. Besøg Flexmedia og læs mere om connectoren.

Uniconta er et komplet ERP- og økonomisystem, der hjælper din virksomhed med at blive digital og reducere manuelle arbejdsgange.

Integrér din webshop og ERP

Udnyt potentialet i din e-handel og ERP ved at forbinde DynamicWeb og Uniconta. Oplev den effektivitet, nøjagtighed og de vækstmuligheder, der følger med en tæt integreret løsning.

Fleksibel og skalerbar integration

Hvis der opstår et behov, kan integrationen tilpasses, så den opfylder dine specifikke krav og forretningsprocesser, forudsat at de ellers er funktionelt understøttet i Uniconta.

Spar tid og minimer risikoen

Ved at automatisere overførslen af ordrer, fakturaer og andre oplysninger mellem DynamicWeb og Uniconta kan du reducere den interne arbejdsbyrde, forenkle processerne og frigøre ressourcer til andre vigtige opgaver.

Skab en ensartet kundeoplevelse

Kombiner kundespecifikke data i realtid som priser, rabatter, vilkår osv. med en gnidningsfri e-handelsoplevelse, og glæd selv de mest komplekse kunder med 24/7 selvbetjeningshåndtering af ordrer, genbestillinger, returneringer og meget mere på tværs af alle kanaler.

Byg med API'er

Vores API-first-tilgang sikrer, at der ikke tilføjes yderligere tredjepartskode til din ERP-løsning. Takket være vores lille størrelse kan vi give tovejs-adgang til Uniconta med live- og batch-tilstandsforbindelse.

Udnyt data og opbyg stærkere relationer

Med integrationen kan du altid levere kundespecifikke priser, rabatter og kampagner i den rigtige valuta. Det giver dig mulighed for at personalisere kommunikationen til dine kunder og opbygge stærkere kunderelationer.

Customer Success Story: Lavpris-Laase.dk

B2B og B2C eCommerce med PIM til Danmarks største webshop inden for låse og sikring

Med en skræddersyet løsning har de forvandlet deres websted, forbedret SEO-resultater og automatiseret processer. Lavpris-Laase kan nu administrere op til 60.000 produkter med PIM og DynamicWeb-platformen. Integration med Uniconta har optimeret ordrehåndtering og øget effektiviteten.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du prøve en demo?

 

Downloads

Få adgang til ny viden og inspiration.

 

On-demand webinars

Få adgang til webinar-optagelser.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing