At arbejde hos DynamicWeb

Din karriere hos DynamicWeb

Udbyg dine digitale kompetencer med en karriere hos DynamicWeb.

Vi stræber efter at være en god arbejdsplads og et sted, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig og få succes både personligt og professionelt. DynamicWeb er certificeret af 'Great Place to Work', og vi arbejder løbende på at forbedre vores arbejdsmiljø. Læs hele anmeldelsen her.

96%

af medarbejderne mener, at DynamicWeb er et godt sted at arbejde

89%

af medarbejderne er stolte af at fortælle andre, at de arbejder hos DynamicWeb

82%

af medarbejderne føler, at de kan være sig selv hos DynamicWeb

Hvem vi er

Karriere

Opbyg din karriere hos den førende udbyder af e-handelsløsninger

Vi er ikke bare early adopters. Vi er de tidligste adoptanter. DynamicWeb er de første til at implementere den nyeste Microsoft-software, -tjenester og -enheder i stor skala i et kommercielt miljø. Vi har det privilegium at få indflydelse på fremtidens e-handelsprodukter, samtidig med at vi introducerer nye måder for vores virksomhed at forbinde, samarbejde og være mere produktiv på.

Hos DynamicWeb får du en fantastisk række muligheder. Du kan blive ekspert inden for et bestemt område eller opbygge kompetencer på tværs af mange områder. Du kan være en individuel bidragyder eller blive leder. Én ting er sikkert, du vil aldrig stå stille.

Find dit team

Product Development

Be part of our developer's community who develop the products and tools of the future for millions of users while having fun doing it.

Service & Operations

Join the service and operations team if you thrive in delivering excellent service and support to our partners.

Sales

Equip businesses with the right tools to help a large partner community grow.

Marketing

Connect users to the product and drive the insights we use to innovate our business and sales tools.

Finance & People Operations

Design and manage processes and systems to support the growth of an international business.

Meet our employees

Bjarne Hansen

CFO

Jennifer Johansen

Product Manager

Anders Kold Olesen

PIM Consultant

Paul Britzke

Country Manager DACH

Kateryna Mylokosta

UX&UI Designer

Steffen Kruse Hansen

Software Developer

Mads Jensen

Tech Lead

Rasmus Phophon Gyldenløv

Web Developer

Rekruttering og onboarding

Ansættelsesprocessen

Sådan ansætter vi

Vi ved, at ansættelsesprocesser kan virke overvældende, men vi ønsker ikke, at du skal føle dig overvældet. Vi ønsker, at alle kandidater, lige fra begynderniveau til lederstillinger, skal føle sig velkomne hos os. 

Efter vores mening er den bedste start på et nyt job en åben og nysgerrig tilgang, og det er sådan, vi vil byde dig velkommen.

Vores ansættelsesproces er en vigtig del af vores kultur.

DynamicWebber's går meget op i deres teams og de mennesker, der udgør dem. Vi går også op i at opbygge hold, der virkelig nyder at arbejde sammen. For at opbygge stærke teams ved vi, at vi har brug for en mangfoldighed af perspektiver og erfaringer, og en retfærdig ansættelsesproces er det første skridt på vejen dertil.

Alina Werner

Marketing Coordinator DACH

Erkan Karaman

Project Manager

Christian Ginnerup

Solution Architect

Camilla Kruse

Receptionist

Application Process

Før du ansøger

Før du begynder at ansøge, skal du tage dig tid til at spørge dig selv, hvad du brænder for, og ansøg i forhold til din passion og ikke nødvendigvis i forhold til dine færdigheder.

Ansøg online

Brug linket på hvert stillingsopslag til at fortælle os, hvem du er, hvad du laver, og hvor du gerne vil være. Så kan du begynde at se på nogle af de stillingsopslag, der passer til dig.

1. Interview

Vi nyder at interviewe dig og tager det alvorligt, da det er vores chance for at lære dig at kende. Vores proces skal være venlig og varm, og den skal give dig mulighed for at lære os at kende.

2. Interview

Under den anden samtale tager vi os god tid og bruger normalt to timer på at tale rollen igennem. Vi introducerer også gerne en test for at lære dig bedre at kende.

Kontrakt

Her tager begge parter sig tid til at overveje, om vi ønsker at fortsætte med hinanden. Hvis vi begge er enige, går vi i gang med at forhandle kontrakten.

Jobstart

Der er planlagt en uges introduktionsprogram for alle nyansatte, og vi planlægger individuel uddannelse i løbet af de første 12 måneder af dit job hos os.

Spørgsmål og svar

På hver jobannonce finder du et link til en online ansøgningsproces.

Ja, vi vender altid tilbage til dig, hvis du har ansøgt om et job online. Hvis du ikke har hørt fra os indenfor to måneder, er vi sandsynligvis gået videre med andre kandidater til den pågældende stilling. Vores rekrutteringsmedarbejdere kan dog kontakte os, hvis vi finder et andet potentielt match til dine færdigheder, interesser og erfaringer.

Ja, du kan søge mere end én stilling på én gang, men vi anbefaler, at du indsnævrer dine valg til nogle få stillinger, der virkelig matcher dine færdigheder, erfaringer og interesser. 

Vores jobbeskrivelser indeholder eventuelle ansøgningsfrister. For de fleste af vores ledige stillinger accepterer vi ansøgninger løbende, og vi opfordrer dig til at søge snarest muligt.

Vi anbefaler, at du læser vores karriereside og siden Om os. Vi sætter også altid pris på, at du stiller os spørgsmål om stillingen, lederen og kulturen, og at du er åben om, hvordan du mener, at vi passer sammen. 

Vores mission er at forenkle processer og bane vejen for din succes i jobbet. Vores virksomhed giver dig mulighed for at tage din karriere i dine egne hænder, mens vores ledere tager dine input alvorligt og hjælper dig med at udarbejde en karriereplan.

Vi er forpligtet til langsigtede relationer og ansætter til alt, hvad fremtiden bringer, så vær forberedt på at blive udfordret og udvikle dine færdigheder hos os.

Vi har ingen dresscode - tag dit sande og unikke jeg med. Vi sætter dog pris på en professionel fremtoning, da det er en officiel ansøgningsproces.

Vi tilbyder muligheder for studerende og praktikanter, både i Aarhus og på de internationale kontorer, som er anført under "studiejobs". 

Ja, du skal tale engelsk for at være med. Vi arbejder med kunder og kolleger fra hele verden, og for det meste bruger vi engelsk til at kommunikere med dem. 

Ledige stillinger

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing