DynamicWeb

Digital Asset Portal

Spar tid og optimer forretningsprocesser med en Digital Asset Portal.

Med en Digital Asset Portal (DAP) fra DynamicWeb får du et sikkert og brugervenligt centralt arkiv og en selvbetjeningsportal, hvor du nemt kan gemme og dele dine data med interne og eksterne interessenter.

Fordele ved en Digital Asset Portal

24/7 adgang til produktinformation og brandmateriale af høj kvalitet.

Optimering og tidsbesparende

Spar tid og giv hurtigere og bedre service, da du ikke behøver at bruge tid på at oprette filer og indsamle aktiver til interne eller eksterne interessenter. De får bare adgang til portalen og kan servicere sig selv.

Nem selvbetjening

Ingen behøver længere at vente på produktinformation eller billeder. Du skal blot give et login til portalen og lade dine interessenter få adgang til de oplysninger, de ønsker, når de ønsker det - hvilket giver en enestående kundeoplevelse.

Kontrollér dit brand

En DAP gør det nemmere at kontrollere dit brand, da dine interessenter altid har adgang til det seneste og opdaterede materiale via portalen. Ikke flere forældede filer, billeder eller videoer gemt på lokale fil-drev osv.

Styrk kundeoplevelsen

Del nemt dine produktaktiver!

Med en Digital Asset Portal kan du dele relevante, opdaterede produktdata og aktiver såsom produktbilleder, videoer, PDF'er og andre dokumenter.

I indkøbskurven til download af aktiver kan brugeren angive de produktoplysninger i form af sprog og eksportformat (f.eks. JSON, CSV, XML), billedindstillinger (opløsning og format) og yderligere produktaktiver (f.eks. videoer, brugervejledninger osv.), de ønsker at downloade. Det gør det meget nemt at få de præcise oplysninger og aktiver, der hører til den specifikke use case.

Hurtig og nem download

1

Vælg aktiver til download-kurven

  • Find produkter eller aktiver via en ordre eller en søgning, og tilføj dem til downloadkurven
  • Downloadkurven viser valgte produkter og aktiver, ligesom en e-handelskurv ville vise produkter
2

Vælg format og sprog

  • Vælg ønskede sprog og filformat til produktinformation
  • For billeder er det muligt at vælge opløsning afhængigt af brugssituationen
3

Download

  • Vælg download, og billeder og produktinformation oprettes på farten
  • Et downloadlink sendes til en e-mailadresse, hvor brugeren kan downloade en zip-fil, der indeholder alle data

En Digital Asset Portal er ideel til B2B-virksomheder, såsom produktion og engroshandel, men generelt set kan enhver organisation, der har brug for at administrere og dele digitalt indhold på tværs af flere kanaler og interessenter, drage fordel af at bruge en digital asset portal til at strømline deres arbejdsgange og forbedre samarbejde og kommunikation.

Digital Asset Portal x Publications

Komplet selvbetjening for forhandlere, partnere og salgsteams

Med Publications integreret i din Digital Asset Portal er det nu lettere end nogensinde at generere PDF-filer på farten.

Lav kataloger, datablade og andet inspirerende salgsmateriale med blot et par klik.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du prøve en demo?

 

Downloads

Få adgang til ny viden og inspiration.

 

On-demand webinars

Få adgang til webinar-optagelser.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing