Microsoft Dynamics NAV

Webshop integreret til Dynamics NAV

Med DynamicWeb og Microsoft Dynamics NAV kan du udvide online og give personlige indkøbsoplevelser på tværs af forskellige kanaler og enheder.

Vores eCommerce løsning til Dynamics NAV er gearet til enterprise og kan skaleres til at håndtere store implementeringer til både B2B, B2C og kundeselvbetjeningsportaler. Download fact sheet for at få mere at vide om fordelene.

Når du kombinerer DynamicWeb's Composable Commerce-løsning med Microsoft Dynamics NAV, kan du udnytte data og genbruge eksisterende forretningslogik i Dynamics NAV til at drive din B2B/B2C eCommerce.

Standard Connector

Med vores standard connector kan du nemt integrere til Dynamics 365, hvilket sparer tid og penge og gør det muligt for dig at få dit eCommerce projekt i gang på ingen tid.

Composable Commerce Suite

DynamicWeb Commerce Suite giver dig CMS, eCommerce, Digital Marketing og PIM og tilbyder den perfekte platform til at opbygge og skalere din online rejse.

Håndter flere B2B- og B2C-shops fra én platform

Vores cloud-baserede eCommerce løsning, er hurtig at implementere, og giver dig alt, hvad du har brug for til at præsentere og sælge dine produkter på tværs af flere butikker, sprog, valutaer og afgifter fra én platform.

Optimér kundeoplevelsen med 24/7 selvbetjening

Kombiner kundespecifikke data i real-time såsom priser, rabatter, vilkår osv. med en problemfri eCommerce oplevelse, og glæd selv de mest komplekse kunder med 24/7 selvbetjeningshåndtering af ordrer, genbestillinger, returneringer m.m. på tværs af alle kanaler.

Tilpasset din ERP-løsning

Vores API-first tilgang sikrer, at der ikke tilføjes yderligere kode fra tredjeparter til din ERP-løsning. Takket være vores lette setup kan vi levere tovejsadgang til Dynamics NAV med live- og batchtilslutning.

Berig produktdata med PIM

Med DynamicWeb PIM kan du berige produktdata på flere sprog og med mange typer medier og med så mange produktfelter, som du har brug for. Du kan levere en forbedret indholdsoplevelse, som dine kunder, forhandlere og salgsteam vil elske.

Kunde succeshistorie: SKANSKA

B2B eCommerce med Dynamics NAV, Oracle Fusion og IBX forretningssystemer

SKANSKA løsningen integrerer med Microsoft Dynamics NAV, Oracle Fusion og IBX forretningssystemer i real-time, og kravene til ydeevne er høje. IBX håndterer en process for pris- og produktspørgsmål for det, der købes i eCommerce portalen.

Download fact sheet

B2B & B2C eCommerce til Dynamics NAV

DynamicWeb tilbyder en multichannel eCommerce løsning, der er fuldt integreret med Dynamics NAV. Den giver dig mulighed for at levere 24/7 selvbetjening og konsistente indkøbsoplevelser på tværs af forskellige kanaler og enheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du prøve en demo?

 

Downloads

Få adgang til ny viden og inspiration.

 

On-demand webinars

Få adgang til webinar-optagelser.

 

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing