Microsoft Dynamics NAV

Webshop integreret til Dynamics NAV

Med DynamicWeb og Microsoft Dynamics NAV kan du udvide online og give personlige indkøbsoplevelser på tværs af forskellige kanaler og enheder.

Vores eCommerce løsning til Dynamics NAV er gearet til enterprise og kan skaleres til at håndtere store implementeringer til både B2B, B2C og kundeselvbetjeningsportaler. Download fact sheet for at få mere at vide om fordelene.

Når du kombinerer DynamicWeb's Composable Commerce-løsning med Microsoft Dynamics NAV, kan du udnytte data og genbruge eksisterende forretningslogik i Dynamics NAV til at drive din B2B/B2C eCommerce.

Standard Connector

Vores standard connector gør det nemt at integrere til Dynamics NAV, så du sparer tid og penge og kan få dit e-handelsprojekt op at køre på ingen tid.

Composable Commerce Suite

DynamicWeb Commerce Suite giver dig CMS, eCommerce, Digital Marketing og PIM og tilbyder den perfekte platform til at opbygge og skalere din online rejse.

Håndter flere B2B- og B2C-shops fra én platform

Vores cloud-baserede eCommerce løsning, er hurtig at implementere, og giver dig alt, hvad du har brug for til at præsentere og sælge dine produkter på tværs af flere butikker, sprog, valutaer og afgifter fra én platform.

Optimér kundeoplevelsen med 24/7 selvbetjening

Kombiner kundespecifikke data i real-time såsom priser, rabatter, vilkår osv. med en problemfri eCommerce oplevelse, og glæd selv de mest komplekse kunder med 24/7 selvbetjeningshåndtering af ordrer, genbestillinger, returneringer m.m. på tværs af alle kanaler.

Udvidelsesmulighed gennem design, ingen tilpasning af din ERP er nødvendig

Vores connector er klar til udvidelser, hvilket betyder, at du kan udvide connectoren, så den opfylder dine forretningsbehov, uden at du behøver at tilpasse din ERP-løsning. Takket være vores lette footprint kan vi give tovejsadgang til Dynamics NAV med live- og batch-tilstandsforbindelse.

Berig produktdata med PIM

Med DynamicWeb PIM kan du berige produktdata på flere sprog og med mange typer medier og med så mange produktfelter, som du har brug for. Du kan levere en forbedret indholdsoplevelse, som dine kunder, forhandlere og salgsteam vil elske.

Webinar

eCommerce med Dynamics NAV og Business Central

DynamicWeb gør det nemt for dig at få succes med eCommerce på rekordtid og med mindre risiko, fordi vi allerede har løst de skjulte kompleksiteter ved integreret eCommerce.

Dette webinar vil hjælpe dig med at tage springet fra idé til eksekvering i netop din situation.

Se webinaret og få viden om:

  • Hvad betyder standardintegration egentlig?
  • Hvorfor er en standardintegration god, og er den anvendelig i din situation?
  • Hvordan flyder e-handel mellem NAV/BC og DynamicWeb?
  • Hvad kan du forvente med hensyn til projektomfang, omkostninger og vedligeholdelse?
White paper

Integrating your eCommerce with ERP

Hvordan opnår du driftseffektivitet for din onlineforretning ved at integrere din e-handel med ERP?

Integration er komplekst og kræver dyb viden og erfaring for at lykkes og opbygge en skalerbar løsningsarkitektur. Med mere end 4.000 kunder har DynamicWeb den nødvendige erfaring og viden fra praksis til at kunne integrere e-handel med ERP-systemer.

Dette whitepaper dækker både ROI-scenarier (Return on Investment), og hvilken type integration der er bedst til forskellige scenarier. Den sidste del af whitepaperet behandler mere praktiske emner, herunder hvilke data der er bedst at integrere.

Kunde succeshistorie: SKANSKA

B2B eCommerce med Dynamics NAV, Oracle Fusion og IBX forretningssystemer

SKANSKA løsningen integrerer med Microsoft Dynamics NAV, Oracle Fusion og IBX forretningssystemer i real-time, og kravene til ydeevne er høje. IBX håndterer en process for pris- og produktspørgsmål for det, der købes i eCommerce portalen.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du prøve en demo?

 

Downloads

Få adgang til ny viden og inspiration.

 

On-demand webinars

Få adgang til webinar-optagelser.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing