For udviklere

Byg med DynamicWeb

Design, personaliser og udvid hvert eneste element i e-handelsoplevelsen fra frontend-design til checkout-funktionalitet og problemfri backend-integration.

DynamicWeb Dokumentation

Det grundlæggende

Setup af DynamicWeb.

Alt hvad du har brug for at vide om, hvordan du installerer DynamicWeb 10 i forskellige miljøer, hvordan du installerer en licens, opdaterer en løsning osv.

Implementering

Sådan implementerer du DynamicWeb.

Dokumentation om vores tre implementeringsmodeller: Templates, Headless eller Swift.

Udvidelse

Tilpas platformen.

Dette afsnit dækker de forskellige koncepter og gennemgår, hvordan man opretter og installerer et brugerdefineret add-in.

Web APIs

Udforsk vores web-API'er

Udnyt den fulde effekt af vores API'er, og lær, hvordan du bygger apps og integrationer med DynamicWeb-platformen.

DynamicWeb 10 leveres med to forskellige web-API'er:

Delivery API'en leverer indhold til hjemmesider, og Management API'en bruges til at administrere data og udføre kommandoer.

Implementering

Headless

Sådan griber du headless an i DynamicWeb 10.

En headless-arkitektur giver mulighed for mere effektiv udvikling og implementering, større fleksibilitet med hensyn til levering af indhold og gør det muligt for virksomheder at være mere smidige.

Udvidelse

Byg en app

Sådan opretter og udgiver du applikationer og udvidelser via DynamicWeb App Store.

DynamicWeb App Store giver dig mulighed for at gennemse, installere og opdatere alle addins, udvidelser, apps, forbindelser, udbydere og meget mere. 

Installation

On-demand videoguides

Sådan installerer du DynamicWeb 10.

Se vores omfattende bibliotek med installationsvejledninger, herunder: .NET CLI, Visual Studio, VS Code og Swift.

Deltag i vores fællesskab

DW Developer Forum

Dyk ned i vores fællesskab af ligesindede udviklere. Del indsigt, fejlfind udfordringer, og vær på forkant med udviklingen med adgang til eksklusive ressourcer og ekspertrådgivning. Lad os bygge sammen og drive dine projekter til nye højder. Deltag i samtalen nu!

Hosting

DynamicWeb Cloud

Udnyt skyen til automatisk at skalere op eller ned for at sikre optimal ydeevne, og aktiver versionsløse opgraderinger, som sikrer, at du altid kører den nyeste version og har adgang til de nyeste muligheder og sikkerhedsforanstaltninger.

At køre versionsløse opdateringer betyder, at din løsning løbende opdateres i små hyppige udgivelsescyklusser og ikke kræver store opgraderingsprojekter. Versionsløse opdateringer er tilgængelige med DynamicWeb 10.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing