Dynamics 365 Business Central

eCommerce med Dynamics 365 Business Central

Med en effektiv integration mellem din webshop/kundeportal og dit ERP-system gør dig klar til at øge salget og udvikle virksomheden.

Vores eCommerce løsning til Dynamics 365 Business Central kan skaleres til at håndtere store implementeringer til både B2B, B2C og kundeselvbetjeningsportaler.

Med DynamicWebs Composable Commerce-løsning og Microsoft Dynamics 365 Business Central, kan du udnytte dine D365 Business Central-data og forretningslogik til at drive din B2B/B2C eCommerce

Standard Connector

Med vores standard connector kan du nemt integrere til Dynamics 365, hvilket sparer tid og penge og gør det muligt for dig at få dit eCommerce projekt i gang på ingen tid.

Composable Commerce Suite

DynamicWeb Commerce Suite giver dig CMS, eCommerce, Digital Marketing og PIM og tilbyder den perfekte platform til at opbygge og skalere din online rejse.

Håndter flere B2B- og B2C-shops fra én platform

Vores cloud-baserede eCommerce løsning, er hurtig at implementere, og giver dig alt, hvad du har brug for til at præsentere og sælge dine produkter på tværs af flere butikker, sprog, valutaer og afgifter fra én platform.

Optimér kundeoplevelsen med 24/7 selvbetjening

Kombiner kundespecifikke data i real-time såsom priser, rabatter, vilkår osv. med en problemfri eCommerce oplevelse, og glæd selv de mest komplekse kunder med 24/7 selvbetjeningshåndtering af ordrer, genbestillinger, returneringer m.m. på tværs af alle kanaler.

Tilpasset din ERP-løsning

Vores API-first tilgang sikrer, at der ikke tilføjes yderligere kode fra tredjeparter til din ERP-løsning. Takket være vores lette setup kan vi levere tovejsadgang til Dynamics 365 med live- og batchtilslutning.

Berig produktdata med PIM

Med DynamicWeb PIM kan du berige produktdata på flere sprog og med mange typer medier og med så mange produktfelter, som du har brug for. Du kan levere en forbedret indholdsoplevelse, som dine kunder, forhandlere og salgsteam vil elske.

Kunde succeshistorie: Bellissa HAAS GmbH

B2C webshop med kundeportal og Product Information Management (PIM)

Med D365 Business Central integreret med websitet og DynamicWeb PIM-systemet, kan kunderne altid se de rigtige priser og tilgængelighed. Dette gør det også muligt for partnere og distributører at få adgang til dokumenter og andre aktiver.

Download fact sheet

Integrer din e-handel med D365 Business Central

Med Dynamicweb og Microsoft Dynamics 365 Business Central kan du levere konsistente købsoplevelser på tværs af forskellige kanaler og til forskellige enheder. Download dette fact sheet for at få mere at vide om fordelene.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du prøve en demo?

 

Downloads

Få adgang til ny viden og inspiration.

 

On-demand webinars

Få adgang til webinar-optagelser.

 

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing