Dynamics 365 Business Central

eCommerce med Dynamics 365 Business Central

Med en effektiv integration mellem din webshop/kundeportal og dit ERP-system gør dig klar til at øge salget og udvikle virksomheden.

Vores eCommerce løsning til Dynamics 365 Business Central kan skaleres til at håndtere store implementeringer til både B2B, B2C og kundeselvbetjeningsportaler.

Med DynamicWebs Composable Commerce-løsning og Microsoft Dynamics 365 Business Central, kan du udnytte dine D365 Business Central-data og forretningslogik til at drive din B2B/B2C eCommerce

Standard OData Connector

Ved at udnytte Microsofts Rest API-teknologiprotokol OData giver vores connector dig mulighed for nemt at integrere til Dynamics 365, hvilket sparer dig tid og penge og giver dig mulighed for at få dit e-handelsprojekt i gang på ingen tid.

Composable Commerce Suite

DynamicWeb Commerce Suite giver dig CMS, eCommerce, Digital Marketing og PIM og tilbyder den perfekte platform til at opbygge og skalere din online rejse.

Håndter flere B2B- og B2C-shops fra én platform

Vores cloud-baserede eCommerce løsning, er hurtig at implementere, og giver dig alt, hvad du har brug for til at præsentere og sælge dine produkter på tværs af flere butikker, sprog, valutaer og afgifter fra én platform.

Optimér kundeoplevelsen med 24/7 selvbetjening

Kombiner kundespecifikke data i real-time såsom priser, rabatter, vilkår osv. med en problemfri eCommerce oplevelse, og glæd selv de mest komplekse kunder med 24/7 selvbetjeningshåndtering af ordrer, genbestillinger, returneringer m.m. på tværs af alle kanaler.

Tilpasset din ERP-løsning

Vores API-first tilgang sikrer, at der ikke tilføjes yderligere kode fra tredjeparter til din ERP-løsning. Takket være vores lette setup kan vi levere tovejsadgang til Dynamics 365 med live- og batchtilslutning.

Berig produktdata med PIM

Med DynamicWeb PIM kan du berige produktdata på flere sprog og med mange typer medier og med så mange produktfelter, som du har brug for. Du kan levere en forbedret indholdsoplevelse, som dine kunder, forhandlere og salgsteam vil elske.

Webinar

eCommerce med Dynamics NAV og Business Central

DynamicWeb gør det nemt for dig at få succes med eCommerce på rekordtid og med mindre risiko, fordi vi allerede har løst de skjulte kompleksiteter ved integreret eCommerce.

Dette webinar vil hjælpe dig med at tage springet fra idé til eksekvering i netop din situation.

Se webinaret og få viden om:

  • Hvad betyder standardintegration egentlig?
  • Hvorfor er en standardintegration god, og er den anvendelig i din situation?
  • Hvordan flyder e-handel mellem NAV/BC og DynamicWeb?
  • Hvad kan du forvente med hensyn til projektomfang, omkostninger og vedligeholdelse?
White paper

Integrating your eCommerce with ERP

Hvordan opnår du driftseffektivitet for din onlineforretning ved at integrere din e-handel med ERP?

Integration er komplekst og kræver dyb viden og erfaring for at lykkes og opbygge en skalerbar løsningsarkitektur. Med mere end 4.000 kunder har DynamicWeb den nødvendige erfaring og viden fra praksis til at kunne integrere e-handel med ERP-systemer.

Dette whitepaper dækker både ROI-scenarier (Return on Investment), og hvilken type integration der er bedst til forskellige scenarier. Den sidste del af whitepaperet behandler mere praktiske emner, herunder hvilke data der er bedst at integrere.

Kunde succeshistorie: Bellissa HAAS GmbH

B2C webshop med kundeportal og Product Information Management (PIM)

Med D365 Business Central integreret med websitet og DynamicWeb PIM-systemet, kan kunderne altid se de rigtige priser og tilgængelighed. Dette gør det også muligt for partnere og distributører at få adgang til dokumenter og andre aktiver.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du prøve en demo?

 

Downloads

Få adgang til ny viden og inspiration.

 

On-demand webinars

Få adgang til webinar-optagelser.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing