Priser & Løsninger

En skalerbar platform med ubegrænsede muligheder

Oplev fleksibiliteten i vores skalerbare platform, der leverer cloudbaserede CMS-, eCommerce- og PIM-løsninger som enkeltstående applikationer eller problemfrit integreret som en alt-i-en Composable Commerce Suite.

Anmod om priser i dag, og start rejsen med at frigøre potentialet i DynamicWeb for din virksomhed.

Stand-alone

Commerce

Sælg til alle kanaler

Højdepunkter:

Fleksible B2B-, B2C- og D2C-funktioner

Effektiv håndtering af sprog, valuta, betaling og afgifter

Flere storefronts og kanaler

Selvbetjening og bestillingsportaler

Ingen transaktionsgebyrer

Salgsassisteret salg, tilbud og rabatter

Stand-alone

CMS

Byg hjemmesider og portaler

Højdepunkter:

Frontend-hjemmesider og -portaler

Ubegrænset antal hjemmesider, sider, sprog, brugere og domæner

Brugervenlig no-code editor

Tilpas funktionalitet med apps

Fuldt responsiv og adaptiv

Optimeret til SEO

E-mail marketing

Stand-alone

PIM

Nem håndtering af produktdata

Højdepunkter:

Automatiser og skalér produktberigelsesprocesser

Sørg for kvalitet med indbyggede regler, workflows og dashboards

Automatiser produktionen af PDF'er og kataloger

Integrer med Marketplaces, ERP og datapools

Arbejd hurtigere med integreret AI-funktionalitet

All-in-one

Suite

CMS, Commerce & PIM i én

Højdepunkter:

CMS, Commerce og PIM perfekt integreret i én grænseflade

Kundeportaler til selvbetjening og reservedele

Reducerer tech-stack kompleksiteten og sænker udgifterne

Funktioner på enterprise-niveau til komplekse virksomheder

Udvid, udbyg og tilpas uden begrænsninger

Hvorfor DynamicWeb

Hver løsning er fuld af muligheder

Optimal ydeevne

Vores cloud-baserede platform skalerer automatisk op eller ned for at sikre optimal ydeevne og sikre, at du altid kører den nyeste version.

Implementer på din måde

Implementer med vores standard best-practice-løsning, Swift, lav brugerdefinerede designs ved hjælp af renderede skabeloner på serversiden i C# Razor, eller brug vores Rest API'er til at skabe en fuld headless implementering.

Stærk integration

Vores åbne integrationsramme giver dig et avanceret udgangspunkt, der omfatter standardskabeloner til MS Dynamics (NAV, AX, Finance & Operations og Business Central) og andre systemer.

Headless og API-baseret

DynamicWeb er en API-first applikation, der understøtter headless implementering og adskillelse af front-end og back-end gennem API'er.

Forenkling af kompleksitet

At have de nødvendige e-handelsværktøjer på én platform reducerer i høj grad kompleksiteten, forenkler forretningsprocesserne og sænker de samlede ejeromkostninger.

Udvid og tilpas

Vores åbne API giver dig mulighed for at integrere og udvide med en række forskellige klienter, herunder web- og mobilapplikationer samt mikroservices fra tredjeparter.

Lad os tage en snak

Hvilken løsning er den rette for dig?

Er du klar til at udforske, hvilken løsning der passer til din virksomhed? Udfyld formularen, og en af vores eksperter vil kontakte dig for at diskutere det:

  • Din virksomheds mål, udfordringer og forventninger
  • Hvordan DynamicWeb kan understøtte dine forretningsprocesser
  • Den optimale plan og prissætning baseret på din virksomheds behov og ERP-system

 

Read more about Winnebago
Read more about 7eleven
Nespresso
Australian Gold
Read more about Europcar
Read more about Lindab

Ofte stillede spørgsmål

DynamicWeb indeholder CMS, eCommerce, PIM og Marketing i én stærk Commerce Suite med standardintegrationer til Microsoft Dynamics ERP.

Vores MACH-baserede platform giver dig mulighed for at implementere en komplet e-handelsløsning med færre systemer og integrationer end andre løsninger, og giver brugerne adgang til alle deres værktøjer i én grænseflade.

Men da vores platform er komponerbar, kan vi også tilpasse specifikke funktioner til dit eksisterende løsningslandskab, hvis du allerede har foretaget investeringer og i stedet ønsker at integrere. For eksempel at tilføje DynamicWeb PIM til et eksisterende setup.

At være composable betyder, at DynamicWeb-platformen tilbyder og understøtter en fleksibel og udskiftelig arkitektur, hvor hver komponent er pluggable, skalerbar, udskiftelig og løbende kan forbedres gennem agil udvikling for at imødekomme skiftende forretningskrav.

Læs mere

DynamicWebs åbne integrationsramme giver dig et avanceret udgangspunkt, der omfatter standardskabeloner til integration af e-handel med ERP-systemer som Microsoft Dynamics (NAV, AX, Finance & Operations og Business Central) og andre ERP-systemer.

Ja, DynamicWeb giver dig mulighed for at integrere med en række add-ons og udvidelser, herunder betalingsudbydere, markedspladser, forsendelse og meget mere.

Læs mere

En no-code-editor er en brugervenlig tilgang til indholdsopbygning med nem drag-and-drop-funktionalitet, der gør det muligt for alle typer redaktører at skabe indhold uden at skrive kode. 

Vores no-code-editor hedder Swift. Swift giver nemme og intuitive standardskabeloner med visuel redigeringsfunktionalitet, der gør det hurtigt og sjovt at skabe indhold. Swift sikrer et flot udseende og topydelse, samtidig med at risikoen og udviklingstiden reduceres.

Læs mere

Vi er ikke i stand til at vise standardpriser for vores produkter eller tjenester, da vores løsninger er designet til at opfylde hver enkelt kundes unikke behov, hvilket gør standardpriser umulige. I stedet prioriterer vi direkte engagement for at forstå kundernes mål, hvilket giver os mulighed for at give nøjagtige, tilpassede priser, der afspejler værdien af vores løsninger. Denne tilgang sikrer gennemsigtighed og retfærdighed, samtidig med at vi leverer optimale resultater for vores kunder.

Headless refererer til en type arkitektur, hvor front-end og back-end på en hjemmeside eller applikation er afkoblet. I en traditionel arkitektur er front-end (eller "head") tæt integreret med back-end, hvilket betyder, at ændringer i den ene ofte vil kræve ændringer i den anden, hvilket kan være tidskrævende og dyrt. Med en headless-arkitektur kommunikerer front-end og back-end med hinanden gennem API'er.

Læs mere

Den eneste eCommerce, der gør det hele

Vækst hurtigere med én platform til e-handel, CMS, PIM og digital markedsføring.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing