Løsninger til Vin & Spiritus

Webshop til salg af vin og spiritus

DynamicWeb samler hele din digitale verden i én kraftfuld eCommerce platform, der gør det muligt for B2B- og B2C-distributører af vin og spiritus at levere kundeoplevelser på flere kanaler og udvide salget med nye onlinekanaler.

Online engroshandel for vin og spiritus

Centrale eCommerce funktioner til vin- og spiritus grossister

Oplev, hvordan den fleksible DynamicWeb Commerce Suite kombinerer brugervenligt design med funktioner, der holder trit med de stadigt skiftende krav på markedet. Vi har identificeret de bedste funktioner til distributører af vin og spiritus:

Åbn nye salgskanaler og øg omsætningen

Giv kunderne mulighed for at gennemse og afgive ordrer, når det passer dem, med en 24/7 webshop og fuld synlighed i dine produkter og lagerbeholdning. Tilbyd selvbetjeningsmuligheder, så kunderne nemt kan genbestille, få tilpassede priser og administrere deres konto. Nå nye kunder med en øget digital tilstedeværelse uden geografiske barrierer.

Produktoplysninger og anbefalinger

Administrer alle dine produktoplysninger ét sted, og distribuer dem til flere websteder, kataloger, markedspladser og partnere. Tilbyd detaljerede produktsider, og giv kunderne mulighed for at undersøge og filtrere produkter efter næsten alle detaljer, f.eks. mærke, druesort, alder og meget mere.

Integrér med ERP og CRM

Integrerede systemer giver dig mulighed for at understøtte hele produkt- og kunderejsen, herunder produktion, website, markedsføring, indkøb, ERP og CRM. Udnyt dataene fra hele kundernes livscyklus, og optimer dine aktiviteter på baggrund af velinformerede, datadrevne beslutninger.

Øg salget med kampagner og loyalitetsprogrammer

Udnyt værdifulde kundedata fra eCommerce, ERP og CRM til at lancere skræddersyede kampagner og loyalitetsprogrammer, der øger omsætningen og forbedrer kunderelationerne. Opbyg dine kampagner baseret på data som købshistorik, relaterede produkter, kundernes forbrug, loyalitetspoint og meget mere.

Kunde succeshistorie: Philipson Wine

DynamicWeb løsning øger konverteringsrate med 75% og håndterer mere end 20.000 unikke kundetilbud og vinanmeldelser

Danmarks førende online vinforretning driver deres omnichannel salgsstrategi med udgangspunkt i DynamicWeb, som gør det nemt at håndtere produkter og produktdata på tværs af fysiske og digitale kanaler.

B2B- og B2C-muligheder for vin- og spiritusindustrien

En brugerdefinerbar og robust eCommerce platform, der er bygget til vin- og spiritusforhandlere

Hos DynamicWeb arbejder vi sammen med vores mere end 300 partnere for at give distributører mulighed for at levere bedre digitale kundeoplevelser og skalere deres eCommerce succes med vores cloud-native Commerce suite.

Optimér købsprocessen

Gør det muligt for kunderne at handle og købe hos dig, når det passer dem, med en 24/7 online store front, og administrer flere websteder, mærker og kanaler i én løsning. Giv engroskunder tilpassede priser og lagertilgængelighed i real-time, og udnyt personlige kampagner og rabatter for at øge salget.

Administrer produktdata mere effektivt

Administrer alle produktoplysninger centralt ét sted, herunder ABV, årgang og druer, og gør det nemt at se hele dit produktkatalog med søge- og filterfunktioner. Hjælp kunderne med at finde dine produkter, uanset hvor de handler, med forbedret SEO og indekserede produkter. Distribuer produktdata til kataloger, markedspladser, indhold, partnere og meget mere.

Opbyg stærkere kundeforhold

Tilbyd skræddersyede kampagner, rabatter og loyalitetsprogrammer og tilbyd personlig tilpasning og service på "Amazon-niveau". Brug automatiserede e-mail marketingkampagner til at øge engagementet og fastholdelsen, og indbygge automatiseret mersalg, krydssalg og produktanbefalinger i kundeoplevelsen.

Sæt dit ERP fri og automatisér salgsprocessen

Integrer med stort set alle ERP og CRM systemer for maksimal proceseffektivitet og forbind processer og data på tværs af lager, priser, salgsafgifter, datterselskaber, kunder og lokationer, masterprodukter og mere. Giv kunderne selvbetjeningsportaler og få adgang til bedre kundedata til strategisk beslutningstagning. Alle transaktioner i DynamicWeb svarer til en finansiel transaktion i dit ERP.

Sælg hurtigere og nå nye kunder

Vinforhandlerens guide til opbygning af en omnichannel eCommerce strategi

eCommerce eksploderer i vinbranchen, og distributører og grossister undrer sig måske over, hvor det passer ind for dem. Lær, hvordan den rigtige eCommerce løsning gør det muligt for vinforhandlere at tilpasse salgs- og marketingrejsen til specifikke kundebehov, uanset om det er en B2B-, B2C- eller hybridmodel.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du prøve en demo?

 

Downloads

Få adgang til ny viden og inspiration.

 

On-demand webinars

Få adgang til webinar-optagelser.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing