Microsoft Dynamics AX

Webshop med integration til Microsoft Dynamics AX

Med DynamicWeb og Microsoft Dynamics AX (Axapta) kan du implementere kudeportaler og eCommerce løsninger, hvor data og forretningslogik er integreret.

DynamicWeb tilbyder både live- og batch opdateringer for at give dine kunder nøjagtige produktoplysninger, priser, lagerdata mm. og mulighed for at handle på enhver enhed.

Når du kombinerer DynamicWeb's Composable Commerce-løsning med Microsoft Dynamics AX, kan du udnytte data og genbruge eksisterende forretningslogik i Dynamics AX til at drive din B2B/B2C e-handel.

Standard Connector

Med vores standard connector kan du nemt integrere til Dynamics AX, hvilket sparer tid og penge og gør det muligt for dig at få dit eCommerce projekt i gang på ingen tid.

Composable Commerce Suite

DynamicWeb Commerce Suite giver dig CMS, eCommerce, Digital Marketing og PIM og tilbyder den perfekte platform til at opbygge og skalere din online rejse.

Håndter flere B2B- og B2C-shops fra én platform

Vores cloud-baserede eCommerce løsning, er hurtig at implementere, og giver dig alt, hvad du har brug for til at præsentere og sælge dine produkter på tværs af flere butikker, sprog, valutaer og afgifter fra én platform.

Optimér kundeoplevelsen med 24/7 selvbetjening

Kombiner kundespecifikke data i real-time såsom priser, rabatter, vilkår osv. med en problemfri eCommerce oplevelse, og glæd selv de mest komplekse kunder med 24/7 selvbetjeningshåndtering af ordrer, genbestillinger, returneringer m.m. på tværs af alle kanaler.

Ingen beov for at tilpasse ERP

Vores API-first tilgang sikrer, at der ikke tilføjes yderligere kode fra tredjeparter til din ERP-løsning. Takket være vores lette setup kan vi levere tovejsadgang til Dynamics AX med live- og batchtilslutning.

Berig produktdata med PIM

Med DynamicWeb PIM kan du berige produktdata på flere sprog og med mange typer medier og med så mange produktfelter, som du har brug for. Du kan levere en forbedret indholdsoplevelse, som dine kunder, forhandlere og salgsteam vil elske.

Kunde succeshistorie: Millarco International

B2B-portal og Outletshop med AX og DynamicWeb PIM, 3.000 produkter og 1.525 forhandlere i 16 lande

"Vi får mange positive reaktioner fra vores kunder, som synes, at den nye løsning er ekstremt nem at bruge. Vores medarbejdere er også meget tilfredse, da vedligeholdelsen af produktdata nu er meget mere fleksibel, og overblikket i PIM er meget bedre."

- Carsten Fonnesbæk - Marketing Manager, Millarco International

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du prøve en demo?

 

Downloads

Få adgang til ny viden og inspiration.

 

On-demand webinars

Få adgang til webinar-optagelser.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing