Microsoft Dynamics AX

Webshop med integration til Microsoft Dynamics AX

Med DynamicWeb og Microsoft Dynamics AX (Axapta) kan du implementere kudeportaler og eCommerce løsninger, hvor data og forretningslogik er integreret.

DynamicWeb tilbyder både live- og batch opdateringer for at give dine kunder nøjagtige produktoplysninger, priser, lagerdata mm. og mulighed for at handle på enhver enhed.

Når du kombinerer DynamicWeb's Composable Commerce-løsning med Microsoft Dynamics AX, kan du udnytte data og genbruge eksisterende forretningslogik i Dynamics AX til at drive din B2B/B2C e-handel.

Standard Connector

Med vores standard connector kan du nemt integrere til Dynamics AX, hvilket sparer tid og penge og gør det muligt for dig at få dit eCommerce projekt i gang på ingen tid.

Composable Commerce Suite

DynamicWeb Commerce Suite giver dig CMS, eCommerce, Digital Marketing og PIM og tilbyder den perfekte platform til at opbygge og skalere din online rejse.

Håndter flere B2B- og B2C-shops fra én platform

Vores cloud-baserede eCommerce løsning, er hurtig at implementere, og giver dig alt, hvad du har brug for til at præsentere og sælge dine produkter på tværs af flere butikker, sprog, valutaer og afgifter fra én platform.

Optimér kundeoplevelsen med 24/7 selvbetjening

Kombiner kundespecifikke data i real-time såsom priser, rabatter, vilkår osv. med en problemfri eCommerce oplevelse, og glæd selv de mest komplekse kunder med 24/7 selvbetjeningshåndtering af ordrer, genbestillinger, returneringer m.m. på tværs af alle kanaler.

Ingen beov for at tilpasse ERP

Vores API-first tilgang sikrer, at der ikke tilføjes yderligere kode fra tredjeparter til din ERP-løsning. Takket være vores lette setup kan vi levere tovejsadgang til Dynamics AX med live- og batchtilslutning.

Berig produktdata med PIM

Med DynamicWeb PIM kan du berige produktdata på flere sprog og med mange typer medier og med så mange produktfelter, som du har brug for. Du kan levere en forbedret indholdsoplevelse, som dine kunder, forhandlere og salgsteam vil elske.

Webinar

eCommerce med Dynamics AX og F&O

DynamicWeb gør det nemt for dig at få succes med eCommerce på rekordtid og med mindre risiko, fordi vi allerede har løst de skjulte kompleksiteter ved integreret eCommerce.

Se vores webinar og lær mere om eCommerce-flowet mellem Dynamics 365 AX og F&O og DynamicWeb.

Vi vil dække følgende emner:

  • Hvad betyder standardintegration egentlig?
  • Hvorfor er en standardintegration god, og er det relevant for din situation?
  • Hvordan flyder e-handel mellem Dynamics AX og F&O og DynamicWeb?
  • Hvad kan du forvente med hensyn til projektomfang, omkostninger og vedligeholdelse?
White paper

Integrating your eCommerce with ERP

Hvordan opnår du driftseffektivitet for din onlineforretning ved at integrere din e-handel med ERP?

Integration er komplekst og kræver dyb viden og erfaring for at lykkes og opbygge en skalerbar løsningsarkitektur. Med mere end 4.000 kunder har DynamicWeb den nødvendige erfaring og viden fra praksis til at kunne integrere e-handel med ERP-systemer.

Dette whitepaper dækker både ROI-scenarier (Return on Investment), og hvilken type integration der er bedst til forskellige scenarier. Den sidste del af whitepaperet behandler mere praktiske emner, herunder hvilke data der er bedst at integrere.

Kunde succeshistorie: Millarco International

B2B-portal og Outletshop med AX og DynamicWeb PIM, 3.000 produkter og 1.525 forhandlere i 16 lande

"Vi får mange positive reaktioner fra vores kunder, som synes, at den nye løsning er ekstremt nem at bruge. Vores medarbejdere er også meget tilfredse, da vedligeholdelsen af produktdata nu er meget mere fleksibel, og overblikket i PIM er meget bedre."

- Carsten Fonnesbæk - Marketing Manager, Millarco International

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du prøve en demo?

 

Downloads

Få adgang til ny viden og inspiration.

 

On-demand webinars

Få adgang til webinar-optagelser.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing