Integrating your eCommerce with ERP

Sådan opnår du operationel effektivitet for din online forretning ved at integrere din ehandel med ERP.

Integration er kompleks og kræver dyb viden og erfaring for at få succes. Med mere end 4.000 kunder har DynamicWeb den nødvendige erfaring og viden fra praksis til at integrere eCommerce med ERP systemer med succes.

Dette whitepaper giver et detaljeret overblik over, hvordan vores kunder har grebet det an og hvorfor. Vores mål er at dele vores erfaringer og give dig mulighed for at forstå og evaluere de vigtige emner, der bestemmer, hvordan eCommerce bør integreres med ERP systemet. Med den rette opsætning af integrationen vil de fleste virksomheder opnå driftseffektivitet og få nyudnyttet potentiale til at øge omsætningen.

Dette whitepaper dækker både Return on Investment (ROI) scenarier og hvilken type integration, der er bedst til at få succes med de forskellige scenarier. Den sidste del af whitepaperet omhandler mere praktiske emner, herunder hvilke data, der er bedst at integrere.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing