eCommerce med LS Activity

Én platform til håndtering af reservationer, billetter og events

Spilder du tid på at håndtere separate softwareløsninger til hver af dine aktiviteter? Tilføj LS Activity til din LS Nav og DynamicWeb unified eCommerce, så de arbejder i én integreret løsning.

LS Activity er et program til administration af events og reservationer, der integreres problemfrit i LS Nav, så du kan administrere hele din virksomhed, lige fra detailsalg til kurser og bookinger, på én enkelt platform.

Med LS Activity kan du håndtere en lang række tjenester - fra aftaler, til kurser, til events, til billetudstedelse og reservation af lokaler og udstyr og meget mere - for alle dine lokationer på ét centralt sted: I dit ERP-system, hvor du administrerer alle dine andre varer, regnskaber og salg.

Når du tilføjer LS Activity til din LS Nav- og DynamicWeb-løsning, kan du administrere alle dine reservationer, klasser, kurser, billetter, arrangementer og meget mere fra én samlet handelsløsning.

Enklere og bedre kundeservice

Giv oplevelsen i butikken et løft! Tilbyd den slags gnidningsfri og forfriskende købsoplevelse, der får kunderne til at vende tilbage igen og igen. Dine kunder behøver ikke at løbe rundt fra det ene kasseapparat til det andet for at gennemføre deres køb og reservationer. Med LS Activity tilføjet til din LS Nav- og DynamicWeb-løsning kan du afslutte salget hurtigt og smidigt i samme transaktion.

Fasthold kontrollen

Standard integrationen mellem LS Activity, LS Nav- og DynamicWeb-løsning gør dig i stand til at håndtere en lang række tjenester - fra aftaler, til kurser, til arrangementer, til billetudstedelse og reservation af lokaler og udstyr og meget mere - for alle dine lokationer i en enkelt løsning, hvor du administrerer alle dine andre elementer, regnskab og salg.

Din personlige eventplanlægger

Har du mistet overblik over dine ressourcer, aktiviteter og faciliteter? Hold styr på det hele med LS Activity i din DynamicWeb-platform. Administrer alle dine forskellige arrangementer - f.eks. reservationer, klasser, kurser, billettering, workshops og tjenester - alt sammen i en enkelt, kraftfuld løsning.

Samlet overblik over din virksomhed

Forstå og optimér din virksomhed med centraliseret kontrol. Med LS Activity og DynamicWeb kan du administrere hele din virksomhed, fra økonomi til salg, arrangementer og aktiviteter i én enkelt løsning.

Hold styr på nøgledata

Få præcis og rettidig statistik over alle dine salg, uanset om de vedrører varer, kurser eller billetter. Du kan nemt sammenkoble og sammenligne data, forstå hvilke produkter og aktiviteter der er mest populære, og forbedre dit tilbud.

Download

7 tips til at skabe engagerende og relevate kundeoplevelser

I dag er det i højere grad kundeoplevelse fremfor pris, som definerer konkurrencefordelen. I takt med at antallet af online leverandører og forhandlere vokser - alle tilgængelige med et enkelt klik - er kundernes forventninger steget voldsomt. Få de 7 vigtige tips, du skal bruge for at skabe weboplevelser, der overrasker dine kunder og overgår deres krav.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du prøve en demo?

 

Downloads

Få adgang til ny viden og inspiration.

 

On-demand webinars

Få adgang til webinar-optagelser.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing