Adskillelse af front- og backend

Headless CMS til eCommerce

En headless-arkitektur giver mulighed for mere effektiv udvikling og implementering, større fleksibilitet med hensyn til levering af indhold og gør det muligt for virksomheder at være mere fleksible, så de hurtigt kan tilpasse sig ændringer på markedet og i kundernes behov.

Headless henviser til en type arkitektur, hvor front-end og back-end af et websted eller en applikation er afkoblet. I en traditionel arkitektur er front-end (eller "head") tæt integreret med back-end, hvilket betyder, at ændringer i den ene ofte kræver ændringer i den anden, hvilket kan være tidskrævende og dyrt. Med en headless-arkitektur kommunikerer front-end og back-end med hinanden via API'er.

 

Headless CMS

Digitale oplevelser udvikler sig ud over de website-baserede kanaler. Udbred indhold på tværs af dine websites, mobilapps, kiosker, tilpassede displays og stort set alle andre grænseflader med vores moderne API-first CMS.

Spar tid og omkostninger

Fordi front-end og back-end er afkoblet, kan udviklerne arbejde uafhængigt af hinanden, hvilket kan fremskynde udviklingsprocessen og gøre levering af indhold mere effektiv og omkostningseffektiv.

Design det du vil

Hvis du kan tænke det, kan du også bygge det. Udviklere har fuld adgang til websitets kode, så de kan tilpasse oplevelser til ethvert brugerbehov.

API-first principper i DynamicWeb

DynamicWeb API

DynamicWeb 10 er en API-first applikation, der understøtter headless implementering og adskillelse af front-end og back-end via API'er.

DynamicWeb API giver mulighed for en mere fleksibel, modulær og skalerbar arkitektur, da API'et giver uendelige muligheder og kan bruges af en række forskellige klienter, herunder web- og mobilapplikationer samt microservices fra tredjeparter.

Delivery-API (eksponere data) er optimeret til at levere data i forbindelse med tilladelser, enheder og personalisering, facetter osv. for smidige headless-implementeringer. Vores leverings-API giver dig fleksibilitet til at bruge den front-end-teknologi og de tredjepartsmicroservices, du foretrækker.

Management API (procesorkestrering) bruges til at lave integrationer og oprette brugere, indhold, opdatere priser og enhver anden opgave, der er tilgængelig i brugergrænsefladen. Med management API'et kan du udføre opgaver i DynamicWeb 10 fra et tredjepartssystem og genbruge tjenester fra DynamicWeb 10 i andre systemer. Denne API-tilgang giver dig mulighed for at bruge dit foretrukne udviklerværktøj og orkestrerer alt i backend er tilgængeligt via web-API'en.

Det rette match

Tid til headless?

Når du overvejer et headless CMS, bør du altid fokusere på dine specifikke forretningsscenarier for at forstå, om et headless CMS er det rigtige valg.

De to største faktorer, der skal tages i betragtning, er krav til flere datakilder (CMS, Commerce, Search, Personalization m.m.) og flere digitale kanaler, f.eks. websites, apps eller løsninger i butikkerne.

I disse scenarier gør en headless-løsning sig stærkt gældende med hensyn til effektivitet og fleksibilitet. En headless-løsning kan både understøtte kanaler og tilpasse kanaler individuelt uafhængigt af andre kilder.

Kunde succeshistorie: Laks & Vilt

Headless B2B eCommerce med kundeportal og integration til Microsoft D365

Den nye eCommerce løsning giver en meget forbedret brugeroplevelse, som sparer både kunder og salgsafdelingen hos Laks & Vilt for en masse manuelt arbejde og tid.

Download

Introducing DynamicWeb 10

Hvordan du ved at tage den nyeste teknologi til dig kan åbne op for nye muligheder og skabe langsigtet værdi for din virksomhed.

I dag skal virksomheder levere en ensartet kundeoplevelse på alle salgskanaler, f.eks. online, i butikken og på mobilen. At skabe et succesfuldt og bæredygtigt unified commerce-miljø, der kan håndtere kompleksiteten i denne nye virkelighed, kræver en fleksibel, skalerbar og moderne it-arkitektur.

I dette whitepaper diskuterer vi nogle af de vigtigste områder, der skal dækkes, når man vælger eCommerce-arkitektur. Vi giver dig også et indblik i, hvordan DynamicWeb 10 Composable Commerce Suite gør det muligt for dig at skalere og vækste din virksomhed uden begrænsninger, og vi diskuterer, hvordan det at omfavne den nyeste teknologi kan åbne op for nye muligheder og tilføre din virksomhed langsigtet værdi.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du prøve en demo?

 

Downloads

Få adgang til ny viden og inspiration.

 

On-demand webinars

Få adgang til webinar-optagelser.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing