Udnyt skyens muligheder

DynamicWeb Cloud

Med DynamicWeb kan du bruge skyen til automatisk at skalere op eller ned for at sikre optimal ydeevne. Cloud giver også mulighed for versionsløse opgraderinger, hvilket sikrer, at du altid kører den nyeste version og har adgang til de nyeste muligheder og sikkerhedsforanstaltninger.

At køre versionsløse opdateringer betyder, at din løsning løbende opdateres i små hyppige udgivelsescyklusser og ikke kræver store opgraderingsprojekter.

Versionsløse opdateringer er tilgængelige med DynamicWeb 10.

Automatisk skalering

Skyen muliggør automatisk skalering og sikrer optimal ydeevne på alle tidspunkter.

100% separation

100 % adskillelse mellem applikation og kundetilpasset indhold sikrer, at applikationen altid kører som standard.

Versionsløse opdateringer

Versionsløse opdateringer udføres i skyen baseret på din foretrukne strategi.

Download

Introducing DynamicWeb 10

Hvordan du ved at tage den nyeste teknologi til dig kan åbne op for nye muligheder og skabe langsigtet værdi for din virksomhed.

I dag skal virksomheder levere en ensartet kundeoplevelse på alle salgskanaler, f.eks. online, i butikken og på mobilen. At skabe et succesfuldt og bæredygtigt unified commerce-miljø, der kan håndtere kompleksiteten i denne nye virkelighed, kræver en fleksibel, skalerbar og moderne it-arkitektur.

I dette whitepaper diskuterer vi nogle af de vigtigste områder, der skal dækkes, når man vælger eCommerce-arkitektur. Vi giver dig også et indblik i, hvordan DynamicWeb 10 Composable Commerce Suite gør det muligt for dig at skalere og vækste din virksomhed uden begrænsninger, og vi diskuterer, hvordan det at omfavne den nyeste teknologi kan åbne op for nye muligheder og tilføre din virksomhed langsigtet værdi.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du prøve en demo?

 

Downloads

Få adgang til ny viden og inspiration.

 

On-demand webinars

Få adgang til webinar-optagelser.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing