Brugervenligt front-end design værktøj

DynamicWeb Swift

Med DynamicWeb Swift får du brugervenlige hjemmesideskabeloner der er nemme at redigere, og indeholder alle de funktioner, du har brug for, til at drive en succesfuld webshop. Alt i Swift er bygget ud fra best-practice principper for at sikre det bedste design og top performance.

Swift-skabelonerne kræver ikke kendskab til kode, hvilket reducerer risici og gør det muligt at gå live hurtigere, da det gør det nemmere at bygge og konfigurere smukke og brugervenlige B2B- og B2C websites og eCommerce løsninger på ingen tid.

DynamicWeb Swift fordele

Frigør dig selv fra unødvendig kompleksitet

Gå hurtigere live

Flotte og brugervenlige standardskabeloner med visual editing funktionalitet gør det hurtigt og sjovt at skabe indhold for både designere og redaktører og gør det muligt at gå live hurtigere.

Mobile first

Fokuser på at skabe indhold, uden at bekymre dig om layout. DynamicWeb Swift sikrer at din hjemmeside er responsiv, skalerbar og stabil på tværs af enheder.

Høj performance og indbygget SEO

DynamicWeb Swift er fuldt ud Google Lighthouse-kompatibel, hvilket sikrer god performance, og den indbyggede SEO-optimering sikrer, at dit indhold og dine produkter når din målgruppe.

Få et lynhurtigt website med design, der konverterer

Bygget på best-practice!

Teknologien bevæger sig så hurtigt, at det nogle gange er svært at følge med. Med de over 4.000 kunder, som DynamicWeb stolt supporterer, har vi lært en ting eller to i løbet af de sidste to årtier.

DynamicWeb Swift er udviklet i henhold til alle de nyeste og bedste metoder. Lige fra design af produktsider til SEO, til brugergrænseflade (UI) og brugeroplevelse (UX) på front- og backend og den seneste Google Lighthouse best-practice for performance og tilgængelighed.

Fyldt med funktioner

Alle de funktioner, du har brug for

Web Accessibility Guidelines (WCAG)

Swift er implementeret med WCAG i tankerne og overholder AA-niveauet, hvilket sikrer, at indholdet er mere tilgængeligt.

Produktliste

Indbygget produktliste, som giver et overblik over de produkter, der er tilgængelige i shoppen. Mulighed for at bruge søgning, sortering og filtrering til at finde præcis det rette produkt.

Produktside

Produktside med overblik over produktoplysningerne for et specifikt produkt. Giver kunderne produktbilleder, videoer, dokumenter og beskrivelser for at hjælpe kunderne med at finde det, de leder efter.

Checkout

Indbygget checkout flow for både anonyme og log-in kunder ved køb. Understøtter betaling og forsendelse, e-mail og ordre kvittering.

Kundecenter

I kundecentret kan kunderne få et overblik over deres tidligere ordrer og oprette favoritlister over produkter, som de ønsker at købe senere.

Impersonation og kundeadministration

For B2B eCommerce er det vigtigt, at sælgerne kan afgive ordrer på vegne af deres kunder, så de kan hjælpe dem bedst muligt og hjælpe med at onboarde kunderne i webshoppen.

Ekspreskøb

Med ekspreskøb kan kunderne søge efter produkter og lægge dem i indkøbskurven på samme side. Det betyder, at kunderne kan handle uden at gå ind på produktlistesiden eller siden med produktoplysninger og i stedet gå direkte fra søgning til betaling på en hurtig og nem måde.

Produktkomponenter

Partnere kan bruge produktkomponenter til at opbygge produktlisten og produktdetaljesiden ved hjælp af drag-and-drop i den visuelle editor og tilpasse designet til deres kunders brand og produkter.

Indholdssider og artikler

Drag-and-drop funktionaliteten gør det nemt at oprette indholdssider og artikler med de indbyggede indholdselementer, der findes i Swift.

Kan du ikke kode? Bare rolig, med Swift er det ikke nødvendigt

Juster udseendet og oplevelsen. Gør dig klar til at bygge hvad som helst.

DynamicWeb Swift gør det muligt for slutbrugerne at tage fuld kontrol, uden behov for it- eller udviklersupport, hver gang der skal foretages en ændring.

Swift leveres med prædefinerede designmoduler og widgets, der gør det lettere at lancere, vedligeholde og optimere websites og webshops. Du skal blot dragge og droppe elementer med den visuelle editor og udgive dem til de kanaler, du vælger.

Er du træt af langsomme websites, der får dine besøgende til at bounce?

Indhold og ydeevne er de vigtigste konverteringsdrivere

Hvis du har et langsomt website, som ikke overholder lovgivningen om tilgængelighed, eller har en dårlig SEO-struktur, risikerer du at miste kunder eller det, der er værre.

DynamicWeb Swift er bygget med ydeevne i tankerne, så du får et hurtigt website, der scorer højt i Googles Lighthouse test. Udnyt standardskabelonerne og den performanceoptimerede implementering for at hjælpe med kundefastholdelse.

Swift - hurtig og fleksibel

Vækst din forretning med en fleksibel og skalerbar løsning

Swift er bygget på DynamicWeb eCommerce Suite, hvilket betyder, at du får alle fordelene ved at kombinere alle dine systemer i én løsning. Administrer hele din digitale verden fra én platform, der er fleksibel og skalerbar.

DynamicWeb tilbyder f.eks. standardskabeloner til integration med Microsoft Dynamics ERP. Besøg vores markedsplads for at se alle tilgængelige integrationer.

Hvis der er behov for andre integrationer, har DynamicWeb en veldokumenteret og åben API og et framework, der er nem at udvide.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du prøve en demo?

 

Downloads

Få adgang til ny viden og inspiration.

 

On-demand webinars

Få adgang til webinar-optagelser.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing