Automatiser og effektiviser printproduktion

DynamicWeb Publications

Gør arbejdsgangene lettere for redaktører, marketing og salgsteams.

DynamicWeb Publications automatiserer processen med at skabe professionelle PDF-dokumenter, såsom datablade, prislister og kataloger, så dine teams kan fokusere på det, der virkelig betyder noget - fremragende indhold og forretningsvækst.

Fordele ved DynamicWeb Publications

Professionelle datablade, prislister og kataloger - hurtigt og nemt!

Øget effektivitet

Gør din organisation mere effektiv. Ved at bruge eksisterende indhold i DynamicWeb til at berige dit trykte materiale kan dine teams skabe PDF'er hurtigere uden at gå på kompromis med brandets integritet.

Nå kunderne hurtigere

Er du træt af at vente på nyt salgsmateriale? Med Publications kan dine salgsteams oprette tilpassede kataloger/prislister med minimal indsats, så du kan komme hurtigere ud på markedet.

Skalér uden ekstra omkostninger

Har du brug for materiale på forskellige sprog og i forskellige priser? Intet problem. Med Publications kan du bruge dine allerede tilgængelige data til at skabe kundecentreret salgsmateriale til alle dine markeder.

DynamicWeb Publications

Generer PDF-filer med blot et par klik!

Den brugervenlige visual editor giver dig mulighed for at trække og slippe dit indhold og designe de sider, du ønsker og har brug for helt uden at du skal kode. Og med de data, der allerede er tilgængelige i DynamicWeb, kan du oprette dokumenter hurtigt og i stor skala.

Når du har oprettet dit Publications-design og forbundet det med din datakilde (PIM, ERP eller CMS), kan du nemt generere et hvilket som helst antal prislister, produktdatablade eller andre dokumenter med blot et par klik.

Prislister

  • Opdaterede og kundespecifikke priser i en hvilken som helst valuta
  • Produktbilleder (ikke flere simple og kedelige Excel-ark)
  • Produktbeskrivelse på hvilket som helst sprog

Datablade

  • Produktbeskrivelse på ethvert sprog
  • Korrekt produktinformation; SKU, pris, variant, specifikationer osv.
  • Adskillige produktbilleder

Katalog

  • Indholdskatalog med fokus på visuel præsentation af brandet
  • Storytelling & branding
Visual Editor

Nemt layout af sider

Med vores visual editor-funktionalitet kan du trække og slippe dit indhold, når du designer dine skabeloner, hvilket gør det nemt at redigere uden kode, samt hurtigt at implementere og muligt for alle typer redaktører at arbejde med.

Product Information Management

Endnu mere effektivt med PIM

Publications og PIM er som skabt til hinanden.

Med Dynamicweb PIM kan du indsamle, opbevare, berige og effektivt distribuere dine produktoplysninger til de relevante kanaler - herunder Publications og få dine produktdata til at skille sig ud på tryk. PIM-systemet strømliner processer og gør det hurtigere og nemmere at vedligeholde og distribuere dine produktdata.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du prøve en demo?

 

Downloads

Få adgang til ny viden og inspiration.

 

On-demand webinars

Få adgang til webinar-optagelser.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing