Løsninger til detailhandel

Unified eCommerce til retail

Detailhandelen ændrer sig hurtigt, og retailere har brug for effektive, fleksible og skalerbare systemer for at kunne følge med. Udnyt den perfekte blanding af eCommerce, personalisering og indholdsfunktioner for at præsentere dine produkter på den bedst mulige måde.

DynamicWeb tilbyder fleksible, nøglefærdige løsninger, der kan integreres til vigtige applikationer som LS Retail, ERP, PIM og CRM og kan optimere din online forretning med avancerede funktioner som loyalitetsprogrammer, mobile checkouts og personlige tilbud i real-time.

DynamicWeb giver dig mulighed for at skalere din eCommerce-succes.

Fordele for retailere

Oplev den fleksible DynamicWeb eCommerce Suite. Vi har identificeret de vigtigste funktioner inden for detailhandel:

Integreret Unified Commerce

Ægte unified commerce skaber en gnidningsfri handelsoplevelse, der forener eCommerce og offline-aktiviteter. I tæt samarbejde med LS Retail gør DynamicWeb det muligt for detailhandlere at levere en handelsoplevelse, der overgår kundernes forventninger.

Personaliser købsoplevelsen

Brug kundedata til at levere personlige oplevelser, f.eks. produktanbefalinger, til nye og tilbagevendende besøgende. Eksponér 1:1-budskaber i den rigtige kanal på det rigtige tidspunkt for at gøre dine besøgende til betalende kunder.

Click & Collect

Click and Collect er en vigtig del af enhver omnichannel strategi. Hvert trin i bestilling og opfyldelse er en mulighed for at glæde dine kunder. DynamicWeb gør det nemt for dine kunder at købe en vare online og hente den i butikken.

Loyale kunder

Få mest muligt ud af hvert besøg med en personlig produkt- og købsoplevelse. Et loyalitetsprogram eller et klubmedlemskab tiltrækker f.eks. ikke kun nye kunder, men tilskynder også kunderne til at gentage deres køb.

Kunde succeshistorie: Designa

B2C eCommerce og digital marketing med skræddersyede produktsider og intuitivt design

Digital re-lancering, som både understøtter Designas visuelle krav til æstetik og brugeroplevelse, samt de bagvedliggende tekniske behov til CMS funktionalitet og Marketing værktøjer.

Flere fordele

Optimer købsoplevelsen og øg dit salg med salgsorienterede funktioner.

Hos DynamicWeb gør vi, i tæt samarbejde med vores mere end 300 partnere, retailere i stand til at levere bedre digitale kundeoplevelser og skalere deres eCommerce succes gennem vores cloud-baserede Commerce suite med branchespecifikke funktioner som f.eks:

Levér personaliserede oplevelser

Du har mulighed for at levere de bedste personlige produkt- og kundeoplevelser. Du kan f.eks. bruge de indbyggede gavekort, detailkampagner og kundeloyalitetsløsninger. Når du har alle dine CRM- og ERP-data samlet i én platform, kan du automatisere og målrette dine beskeder, indhold og tilbud til hver enkelt af dine unikke besøgende og/eller kunder.

Administrer nemt flere webshops

Mød dine kunder, hvor de er, og administrer alle dine webshops fra et enkelt sted med multi-site management. Vores løsning understøtter din internationale ekspansion i detailhandlen med lokale sprog, valutaer, betalingsudbydere, moms/salgsafgift og forsendelsesmetoder. DynamicWeb kan integreres med førende betalingsudbydere for en gnidningsfri checkout-oplevelse, så du kan acceptere alle de måder, dine kunder ønsker at betale på, i butikken, online og on-the-fly.

Slip kraften i din ERP og POS løs

DynamicWeb eCommerce er bygget til detailbranchen og er særdeles skalerbar. Den integrerede POS/ERP-løsning synkroniserer vigtige handelsdata på tværs af din DynamicWeb-løsning og dit ERP/POS, f.eks. lagerbeholdning, detailpriser, salgstakster, kunder og lokationer med flere datterselskaber samt masterprodukter. Alle transaktioner i DynamicWeb svarer til en finansiel transaktion i dit ERP/POS.

Skalér din detailhandel

DynamicWeb kan integreres med en lang liste af add-ons, herunder integrationer med PIM, ERP'er og andre relevante platforme. Din løsning kan nemt skaleres til at understøtte tusindvis af produkter og millioner af besøgende. Den vokser med din virksomhed. DynamicWeb tilbyder hurtige, sikre og skalerbare løsninger. Vores cloud-baserede løsning giver dig den bedste og mest pålidelige måde at optimere din oppetid på og undgå fejl. Få adgang til din software, hosting og overvågning fra én leverandør med et enkelt kontaktpunkt, hvilket strømliner hele din løsning.

Få adgang til nye kunder via markedspladser

DynamicWeb giver dig mulighed for at sælge, uanset hvor dine kunder er - med nemme og sikre forbindelser til en lang række relevante markedspladser for detailbranchen. Hvis du allerede har besluttet dig for at udvide dine salgskanaler og overvejer markedspladser som en del af din strategi, så besøg DynamicWeb Marketplace. DynamicWeb er f.eks. integreret med Channable, som gør det muligt for dit PIM- og e-handelsmiljø at oprette forbindelse til over 2.500 markedspladser.

Indbygget Click & Collect

Ifølge GlobalData forventes Click and Collect-markedet at stige med 55,6 % i løbet af de næste fem år og at udgøre 13,6 % af onlinesalget i 2022. Derfor er Click and Collect en vigtig del af enhver omnichannel detailhandelsstrategi. Retailere med én til hundredvis af butikker kan drage fordel af at tilbyde en Click and Collect-mulighed. Det er overraskende, hvad et lagerstyringssystem og ordrestyring kan gøre for din omnichannel-kundeoplevelse. Den kombinerede løsning mellem LS Retail og DynamicWeb gør det nemt for dine kunder at købe en vare online og afhente den i butikken.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du prøve en demo?

 

Downloads

Få adgang til ny viden og inspiration.

 

On-demand webinars

Få adgang til webinar-optagelser.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing