Designa

B2C e-handel og digital marketing med skræddersyede produktsider og intuitivt design

Kerneværdierne i deres produkter er centreret omkring design og kvalitet og med dette i fokus var det på tide at skifte den gamle online platform ud med en løsning, der lever op til deres kerneværdier om lækkert design.

Designa er en dansk virksomhed, der sælger køkkener, bad og garderober i Danmark og Norge med fokus på flot, nordisk design og høj kvalitet.

Udfordring

Ny visuel identitet krævede platformskift

Designas online tilstedeværelse er en prioritet for Designa og havde brug for en opdatering.

Designa er producent af køkkener-, bad- og garderobeløsninger og er fysisk til stede i Danmark og Norge med over 50 butikker og showrooms.  Kerneværdierne i deres produkter er centreret omkring design og kvalitet og med dette i fokus var det på tide at skifte den gamle online platform ud med en løsning, der lever op til deres kerneværdier om lækkert design. Samtidig skulle den nye løsning lette det daglige arbejde for de medarbejderne hos Designa, som kommer til at sidde med opdateringer online.

Løsning

Skræddersyet løsning til Designas behov

Løsningen understøtter både de visuelle krav til online-universet, samt de bagvedliggende tekniske behov til CMS og Marketing.

Novicell har bygget Designas to nye websites i DynamicWeb og skræddersyet bl.a. item types og afsnit, så de passer til Designas behov.

Designa har behov for at jonglere med flere USP’er og CTA’s på specialdesignede produktsider, der fremviser produkterne på en god og overskuelig måde. Ligeledes har der været behov for at lave rådgivende artikelsider, der indgår i forskellige sammenhænge på hjemmesiden. 

De nye sites blev startskuddet på et spirende nyt visuelt univers, der udover et nyt webdesign og udvikling af farver, fonte og udtryk, er akkompagneret af nye produkt- og stemningsbilleder. De er bundet sammen i nye kollektionsuniverser og sidekompositioner, der inviterer brugerne ind i fortællingerne om, hvordan køkkendrømmen bliver til virkelighed.  

Der er integration til Google Maps, hvilket sikrer en god visning under ”Find butik”. Derudover har Novicell hjulpet med opsætning af tracking i Google Tag Manager, så det er nemt at håndtere fremover.

Resultat

Designas nye løsning lever op til de krav, som kunden havde både visuelt og teknisk.

Men vigtigst af alt lever Designas hjemmeside nu op til brandets kerneværdi om et lækkert design med en imponerende fremstilling af deres flotte produkter

Den nye platform har tilmed gjort hverdagen lettere for marketingafdelingen hos Designa, som selv kan varetage daglige opdateringer i CMS.

Segment

B2C, CMS, Marketing, Retail

Location

Denmark

Website

Partner

Novicell

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing