LS Retail omnichannel

Integreret Unified Commerce til LS Nav/Central

Ægte omnichannel eCommerce kræver mere end en indkøbsvogn og en POS - de kræver tæt integration mellem systemerne. LS Nav/Central og Dynamicweb giver detailhandlerne mulighed for at få ægte omnichannel eCommerce løsninger, der kan forene offline-aktiviteter og e-handel.

LS Retail er en verdensledende leverandør af alt-i-en software til forretningsstyring til detailhandel og hotel- og restaurationsvirksomheder i alle størrelser.

I over to årtier har LS Retail udviklet markedsledende softwareløsninger, som i øjeblikket anvendes af detailhandlere og restauratører i 130 lande med support fra mere end 270 certificerede Microsoft- og LS Retail-partnere i over 80 lande.

LS Nav/Central og DynamicWeb giver detailhandlerne mulighed for at få ægte forenede løsninger, der kan forene offline-aktiviteter og eCommerce. 

Ægte omnichannel eCommerce

DynamicWebs omfattende eCommerce- og marketingplatform er integreret i LS Nav/Central forretningslogikken og muliggør real-time kommunikation mellem LS Nav/Central og DynamicWeb - et solidt fundament for at levere ægte omnichannel eCommerce.

Mere end eCommerce. Mere end en POS.

Med LS Nav/Central og DynamicWeb kan du administrere hele din virksomhed fra en enkelt softwareplatform. Den forener integreret eCommerce og dine lokale butikker med en robust platform, der understøtter globalt salg, B2B og B2C, selvbetjening, segmentering, påmindelser om forladt indkøbskurv og indholdspersonalisering.

Intelligent målretning

Bland online købsadfærd og transaktionsdata fra fysiske butikker for at målrette kunderne. Sæt det op én gang, og DynamicWeb kan automatisk levere drip e-mailkampagner, der med sikkerhed vil øge salget på tværs af kanalerne.

Loyalitetsprogrammer og kundeklub

Forbedr din kundefastholdelse og generer nye kryds- og mersalg via kundeklubber og loyalitetspoint. Giv dine kunder mulighed for at indløse point online eller i butikker på udvalgte produkter eller for at opnå gratis forsendelse, rabatter og andre incitamenter.

International ekspansion og global detailhandel på den nemme måde

Mød dine kunder der, hvor de er. LS Nav/Central og DynamicWeb understøtter din internationale ekspansion i detailhandlen med lokale sprog, valutaer, betalingsudbydere, moms/salgsafgift og forsendelsesmetoder.

Download

Integreret og effektiv eCommerce med LS Nav/Central

LS Nav/Central og DynamicWeb giver detailhandlerne mulighed for at få ægte unified løsninger, der kan forene offline-aktiviteter og eCommerce. Få fordel af best-practice implementering, der reducerer risikoen og giver dig mulighed for at implementere en samlet og enterprise-gearet Commerce løsning på kort tid. Vores løsning kan implementeres out-of-the-box eller tilpasses til at understøtte dine forretningsprocesser og din brandidentitet.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du prøve en demo?

 

Downloads

Få adgang til ny viden og inspiration.

 

On-demand webinars

Få adgang til webinar-optagelser.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing