Dynamics 365 Finance and Operations

eCommerce med Dynamics 365 Finance and Operations

En effektiv integration mellem webshop/kundeportal og dit ERP-system gør dig klar til at øge salget og udvikle virksomheden.

Vores eCommerce løsning til Dynamics 365 Finance and Operations er gearet til enterprise kunder og kan skaleres til store webshop implementeringer til både B2B, B2C og kundeselvbetjeningsportaler. 

Når du kombinerer DynamicWebs Composable Commerce-løsning med Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations, kan du udnytte dine D365 F&O-data og forretningslogik til at drive din B2B/B2C eCommerce og samtidig sikre fuld kontrol. 

Standard Connector

Med vores standard connector kan du nemt integrere til Dynamics 365 F&O, hvilket sparer tid og penge og gør det muligt for dig at få dit eCommerce projekt hurtigt i gang.

Composable Commerce Suite

DynamicWeb Commerce Suite giver dig CMS, eCommerce, Digital Marketing og PIM og tilbyder den perfekte platform til at opbygge og skalere virksomheden.

Håndter flere B2B- og B2C-shops fra én platform

Vores cloud-baserede eCommerce løsning, er hurtig at implementere, og giver dig alt, hvad du har brug for til at præsentere og sælge dine produkter på tværs af flere butikker, sprog, valutaer og afgifter fra én platform.

Optimér kundeoplevelsen med 24/7 selvbetjening

Kombiner kundespecifikke data i real-time såsom priser, rabatter, vilkår osv. med en problemfri eCommerce oplevelse, og glæd selv de mest komplekse kunder med 24/7 selvbetjeningshåndtering af ordrer, genbestillinger, returneringer m.m.

Tilpasset din ERP-løsning

Vores API-first tilgang sikrer, at der ikke tilføjes yderligere kode fra tredjeparter til din ERP-løsning. Takket være vores lette setup kan vi levere tovejsadgang til Dynamics 365 med live- og batchtilslutning.

Berig produktdata med PIM

Med DynamicWeb PIM kan du berige produktdata på flere sprog og med mange typer medier og med så mange produktfelter, som du har brug for. Du kan levere en forbedret indholdsoplevelse, som dine kunder, forhandlere og salgsteam vil elske.

Kunde succeshistorie: JMP Equipment Company

Webshop til B2B-udstyr integreret med Dynamics 365 F&O, Customer Engagement og Field Service

B2B eCommerce løsning med komplekse produktlinjer, hvorfra kunderne kan søge og bestille.

Download fact sheet

Integrer din e-handel med D365 Finance and Operations (AX)

Få højere driftseffektivitet, og øg omsætningen ved at integrere din eCommerce og D365 Finance and Operations. Dette fact sheet dækker både scenarier for investeringsafkast (ROI) og hvilken type integration der er bedst til forskellige scenarier.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du prøve en demo?

 

Downloads

Få adgang til ny viden og inspiration.

 

On-demand webinars

Få adgang til webinar-optagelser.

 

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing