Dynamics 365 Finance and Operations

eCommerce med Dynamics 365 Finance and Operations

En effektiv integration mellem webshop/kundeportal og dit ERP-system gør dig klar til at øge salget og udvikle virksomheden.

Vores eCommerce løsning til Dynamics 365 Finance and Operations er gearet til enterprise kunder og kan skaleres til store webshop implementeringer til både B2B, B2C og kundeselvbetjeningsportaler. 

Når du kombinerer DynamicWebs Composable Commerce-løsning med Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations, kan du udnytte dine D365 F&O-data og forretningslogik til at drive din B2B/B2C eCommerce og samtidig sikre fuld kontrol. 

Standard OData Connector

Ved at udnytte Microsofts Rest API-teknologiprotokol OData giver vores connector dig mulighed for nemt at integrere til Dynamics 365, hvilket sparer dig tid og penge og giver dig mulighed for at få dit e-handelsprojekt i gang på ingen tid.

Composable Commerce Suite

DynamicWeb Commerce Suite giver dig CMS, eCommerce, Digital Marketing og PIM og tilbyder den perfekte platform til at opbygge og skalere virksomheden.

Håndter flere B2B- og B2C-shops fra én platform

Vores cloud-baserede eCommerce løsning, er hurtig at implementere, og giver dig alt, hvad du har brug for til at præsentere og sælge dine produkter på tværs af flere butikker, sprog, valutaer og afgifter fra én platform.

Optimér kundeoplevelsen med 24/7 selvbetjening

Kombiner kundespecifikke data i real-time såsom priser, rabatter, vilkår osv. med en problemfri eCommerce oplevelse, og glæd selv de mest komplekse kunder med 24/7 selvbetjeningshåndtering af ordrer, genbestillinger, returneringer m.m.

Tilpasset din ERP-løsning

Vores API-first tilgang sikrer, at der ikke tilføjes yderligere kode fra tredjeparter til din ERP-løsning. Takket være vores lette setup kan vi levere tovejsadgang til Dynamics 365 med live- og batchtilslutning.

Berig produktdata med PIM

Med DynamicWeb PIM kan du berige produktdata på flere sprog og med mange typer medier og med så mange produktfelter, som du har brug for. Du kan levere en forbedret indholdsoplevelse, som dine kunder, forhandlere og salgsteam vil elske.

Webinar

eCommerce med Dynamics AX og F&O

DynamicWeb gør det nemt for dig at få succes med eCommerce på rekordtid og med mindre risiko, fordi vi allerede har løst de skjulte kompleksiteter ved integreret eCommerce.

Se vores webinar og lær mere om eCommerce-flowet mellem Dynamics 365 AX og F&O og DynamicWeb.

Vi vil dække følgende emner:

  • Hvad betyder standardintegration egentlig?
  • Hvorfor er en standardintegration god, og er det relevant for din situation?
  • Hvordan flyder e-handel mellem Dynamics AX og F&O og DynamicWeb?
  • Hvad kan du forvente med hensyn til projektomfang, omkostninger og vedligeholdelse?
White paper

Integrating your eCommerce with ERP

Hvordan opnår du driftseffektivitet for din onlineforretning ved at integrere din e-handel med ERP?

Integration er komplekst og kræver dyb viden og erfaring for at lykkes og opbygge en skalerbar løsningsarkitektur. Med mere end 4.000 kunder har DynamicWeb den nødvendige erfaring og viden fra praksis til at kunne integrere e-handel med ERP-systemer.

Dette whitepaper dækker både ROI-scenarier (Return on Investment), og hvilken type integration der er bedst til forskellige scenarier. Den sidste del af whitepaperet behandler mere praktiske emner, herunder hvilke data der er bedst at integrere.

Kunde succeshistorie: JMP Equipment Company

Webshop til B2B-udstyr integreret med Dynamics 365 F&O, Customer Engagement og Field Service

B2B eCommerce løsning med komplekse produktlinjer, hvorfra kunderne kan søge og bestille.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du prøve en demo?

 

Downloads

Få adgang til ny viden og inspiration.

 

On-demand webinars

Få adgang til webinar-optagelser.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing