Microsoft Dynamics 365 Sales

eCommerce eller portal til Dynamics 365 Sales (CRM)

Med DynamicWeb og Dynamics 365 Sales bliver du i stand til at kombinere kundedata fra website, kundeportal og eCommerce til at sikre et overblik over kunder og kampagner.

Kombiner DynamicWeb's Composable Commerce-løsning med Microsoft Dynamics 365 Sales for at forenkle håndteringen af kundedata og salgsprocesser ved at kontrollere dine kundedata ét sted - opdateret problemfrit og i real-time.

Standard OData Connector

Ved at udnytte Microsofts Rest API-teknologiprotokol OData giver vores connector dig mulighed for nemt at integrere til Dynamics 365, hvilket sparer dig tid og penge og giver dig mulighed for at få dit e-handelsprojekt i gang på ingen tid.

Composable Commerce Suite

DynamicWeb Commerce Suite giver dig CMS, eCommerce, Digital Marketing og PIM og tilbyder den perfekte platform til at opbygge og skalere din online rejse.

Optimering af forretningsprocesser

Reducer administrationstiden med automatiseret overførsel af data mellem dit website og D365 Sales i real-time eller batch, og minimér risikoen for "menneskelige fejl" ved at have et samlet datasæt.

Generér mere salg

Giv dit salgsteam vigtige kundedata til segmentering og målretning, der giver hurtigere svartider og kortere salgscyklusser.

Indsamling af data og personliggørelse af onlineoplevelsen

CRM-integration er vigtig for at få kundeindsigt, som kan bruges til at tilpasse onlineoplevelsen - gennem målrettet indhold, produktanbefalinger og andre services. Gør dit website mere relevant og øg konverteringerne.

Integreret Digital Marketing

Med DynamicWeb har du alt dit indhold, alle dine brugere og dine kunders adfærds- og transaktionsdata lige ved hånden. Optimér dit e-mailmarketingflow og optimer din ydelse gennem automatisering.

Download white paper

7 tips til at skabe engagerende og relevate kundeoplevelser

I dag er det i højere grad kundeoplevelse fremfor pris, som definerer konkurrencefordelen. I takt med at antallet af online leverandører og forhandlere vokser - alle tilgængelige med et enkelt klik - er kundernes forventninger steget voldsomt. Få de 7 vigtige tips, du skal bruge for at skabe onlineoplevelser, der overrasker dine kunder og overgår deres krav.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du prøve en demo?

 

Downloads

Få adgang til ny viden og inspiration.

 

On-demand webinars

Få adgang til webinar-optagelser.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing