Visma.net

Optimer din forretning med en Visma.net integreret webshop

For at maksimere effektiviteten af dine forretningsprocesser er det afgørende at have en velfungerende integration mellem din webshop og dit ERP-system.

Integrationen sikrer, at produkt data, priser osv. overføres korrekt fra din webshop til Visma.net, som til gengæld modtager ordredata og sender fakturaer og kreditnotaer tilbage til DynamicWeb. 

 

Visma.net

Partnere der tilbyder standardintegration

Standard connectoren fra Flexmedia er fleksibel og skalerbar, og kan tilpasses kundens specifikke krav og forretningsprocesser. Besøg Flexmedia og læs mere om connectoren.

Integrationer er ofte en større investering at implementere, men også at vedligeholde. Med Flexmedia's standard connector får man nemt og hurtigt forbindelse mellem DynamicWeb og Visma.net. Denne connector eliminerer udviklingsomkostninger, og sikrer en stabil drift for vores fælles kunder, og derfor ser jeg den som en naturlig del at implementere, når man vil forbinde sin Visma.net og DynamicWeb".

Torben Jeppesen, Team Lead, Visma Cloud ERP

Integrér din webshop og ERP

Udnyt potentialet i din e-handel og ERP ved at forbinde DynamicWeb og Visma.net. Oplev den effektivitet, nøjagtighed og de vækstmuligheder, der følger med en tæt integreret løsning.

Fleksibel og skalerbar integration

Hvis der opstår et behov, kan integrationen tilpasses, så den opfylder dine specifikke krav og forretningsprocesser, forudsat at de ellers er funktionelt understøttet i Visma.net.

Spar tid og minimer risikoen

Ved at automatisere overførslen af ordrer, fakturaer og andre oplysninger mellem DynamicWeb og Visma.net kan du reducere den interne arbejdsbyrde, forenkle processer og frigøre ressourcer til andre vigtige opgaver.

Skab en ensartet kundeoplevelse

Kombiner kundespecifikke data i realtid som priser, rabatter, vilkår osv. med en sømløs e-handelsoplevelse, og glæd selv de mest komplekse kunder med 24/7 selvbetjeningshåndtering af ordrer, genbestillinger, returneringer og meget mere på tværs af alle kanaler.

Byg med API'er

Vores API-first-tilgang sikrer, at der ikke tilføjes yderligere tredjepartskode til din ERP-løsning. Takket være vores lave footprint kan vi give tovejsadgang til Visma.net med live- og batch-tilstandsforbindelse.

Udnyt data og opbyg stærkere relationer

Med integrationen kan du levere kundespecifikke priser, rabatter og kampagner i den rigtige valuta. Det giver dig mulighed for at tilpasse kommunikationen til dine kunder og opbygge stærkere kunderelationer.

Customer Success Story: Erik Larsen & Søn

Erik Larsen & Søn gør produktdata til en konkurrencefordel

For bedre at kunne strukturere og distribuere produktdata valgte den danske produktionsvirksomhed en DynamicWeb PIM (Product Information Management) og webshopløsning integreret til Visma.net, som gør det muligt for dem at arbejde med stamdata, kundespecifikke priser og rabatter på tværs af deres forhandlere og markedspladser. Alt sammen håndteret i én platform og med én integration i en enkel og fleksibel opsætning.

Nu kan Erik Larsen & Søn strukturere og distribuere deres produktdata, optimere deres interne forretningsprocesser og give deres kunder en bedre købsoplevelse. Alt sammen fra en enkelt løsning.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du prøve en demo?

 

Downloads

Få adgang til ny viden og inspiration.

 

On-demand webinars

Få adgang til webinar-optagelser.

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing