Om DynamicWeb

Integrerede e-handelsløsninger

DynamicWeb er en førende leverandør af CMS-, e-handels-, PIM- og marketingløsninger til mellemstore, store og enterprise virksomheder. Med mere end 20+ år i branchen og mere end 12.000 udviklede hjemmesider har vi den erfaring og den software, der er nødvendig for at skabe robuste og fremtidssikre e-handelsløsninger.

Vores mission

Vores mission er at simplificere e-handel

Måden vi gør det på er ved at tilbyde en composable og cloud-baseret eCommerce Suite med CMS, eCommerce, PIM og Marketing i én enkelt platform, som er forbundet med Microsoft ERP-systemer som D365 F&O, Business Central, NAV og AX.

Vores platform sænker de samlede omkostninger og reducerer kompleksiteten, da kunderne kan arbejde i én samlet brugergrænseflade i stedet for flere løst forbundne applikationer og med færre integrationer.

I 2022 lancerede DynamicWeb DW10 - en moderne, composable API-first arkitektur, der gør det muligt for DynamicWeb at tilbyde MACH-løsninger (Microservices, API-først, Cloud, Headless), samtidig med at der stadig tilbydes ingen kode/lav kode-funktioner til hurtig implementering.

Vores værdier

Vores værdier præger vores kultur og påvirker vores beslutninger og adfærd hver dag. De er kernen i vores fortsatte succes.

Simplificér

Vi simplificerer alt, hvad vi gør.

Engagerede

Vi er passionerede og engagerede på lang sigt.

Sammen

Vi er hjælpsomme og arbejder sammen som et team.

Virksomheden

En global virksomhed med lokal tilstedeværelse

Vores base har altid været i Aarhus, men i dag har vi kontorer over hele verden - fra Europa til USA og APAC-regionen.

At have en lokal tilstedeværelse på vores vigtigste markeder er en topprioritet for os, da det giver os en dybere forståelse og tættere forbindelse til vores kunder og partnere, hvilket gør det muligt for os at levere de bedst mulige løsninger og support.

1999

DynamicWeb grundlægges af
Christian & Nicolai

150+

Kollegaer arbejder hårdt hver dag
for at gøre DynamicWeb fantastisk

100 %

Vi er forpligtet til at få vores kunder
og partnere til at lykkes

Clean hosting

Vi driver din løsning på grøn energi

Det kræver meget energi at drive flere tusinde e-handelsløsninger. Hos DynamicWeb er vi klar over, hvilken indvirkning dette har på klimaet, og derfor har vi valgt en hostingpartner, der driver sine datacentre på 100 % grøn energi.

Det betyder, at vi kan levere en cloud-hostingløsning, der er så grøn og effektiv som muligt. Vores datacenter:

  • arbejder med leverandører, der har en A+ energieffektivitetsvurdering
  • er 100 % Co2-neutrale med hensyn til elforbrug
  • kører på bæredygtig energi - primært fra nordisk vandkraft
By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing