DynamicWeb 10 Composable Commerce Suite

Valg af den rigtige Commerce-platform er uden tvivl en af de største bekymringer for mange virksomheder. Da den måde, vi driver forretning på, ændrer sig konstant, skal virksomhederne være fleksible og i stand til at følge med deres kunder.

I dag skal virksomhederne levere en problemfri kundeoplevelse på alle salgskanaler, f.eks. online, i butikken og på mobilen. At skabe succesfuldt og bæredygtigt unified commerce, der kan håndtere kompleksiteten i denne nye virkelighed, kræver en fleksibel, skalerbar og moderne it-arkitektur.

Introduktion af DynamicWeb 10 Composable Commerce Suite

Vi er stolte af at kunne præsentere den nye DynamicWeb 10 Composable Commerce Suite.

DynamicWeb 10 er bygget helt fra bunden på den nyeste .NET-teknologi med en komposerbar MACH-baseret arkitektur (Microservices, API-first, Cloud, Headless) og er i stand til at understøtte enhver moderne forretning og virksomhedens handelsopsætning.

I dette white paper diskuterer vi nogle af de vigtigste områder, der skal dækkes, når man vælger den rigtige eCommerce-arkitektur. Vi giver dig også et indblik i, hvordan DynamicWeb 10 Composable Commerce Suite gør det muligt for dig, at skalere og vækste din virksomhed uden begrænsninger, og vi diskuterer, hvordan du ved at omfavne den nyeste teknologi kan åbne op for nye muligheder og tilføje langsigtet værdi til din virksomhed.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing