Lavpris-Laase.dk

B2B og B2C eCommerce med PIM til Danmarks største webshop inden for låse og sikring

Med en skræddersyet løsning har de forvandlet deres websted, forbedret SEO-resultater og automatiseret processer. Lavpris-Laase kan nu administrere op til 60.000 produkter med PIM og DynamicWeb platformen. Integration med Uniconta har optimeret ordrehåndtering og øget effektiviteten.

Lavpris-Laase.dk er Danmarks største webshop inden for låse- og sikkerhedsprodukter. Med et bredt sortiment på over 20.000 varer og et dybt produktkendskab har de opbygget et stærkt ry som en pålidelig partner for både private, offentlige institutioner, erhverskunder og ikke mindst den professionelle låsesmedsbranche.

The Challenge

Lavpris-Laases digitale tranformation

Lavpris-laase stod over for en betydelig udfordring, da deres eksisterende eCommerce løsning ikke længere kunne imødekomme virksomhedens behov. Det var nødvendigt at have muligheden for at udvikle og tilpasse deres websted i takt med de skiftende krav og samtidig forbedre deres SEO-resultater.

Lavpris-Laase oplevede at kunderne primært kom via Google Shopping og Ads, samt professionelle kunder, der allerede kendte dem. Derudover blev der stillet nye krav fra B2B-kunderne, som deres eksisterende løsning ikke kunne opfylde. 

Produktdata var utilstrækkelig og lå delvist i billeder, hvilket ikke understøttede SEO. Endvidere krævede manuel indtastning af ordrer en betydelig tidsmæssig indsats, og der manglede en integration med ERP-systemet. Dette medførte ugentlige arbejdstimer på kontoret for at opretholde operationel effektivitet.

The Solution

Skalerbar eCommerce løsning med standard integration til Uniconta

Lavpris-Laase har eskaleret deres eCommerce salg og optimeret egne processer, så virksomheden nu kan håndtere op mod 60.000 produkter fra deres samlet DynamicWeb løsning inklusiv PIM.

Skalerbarheden af DynamicWeb platformen gør det både nemt at udvide med flere shops, flere sprog samt flere produkter. 

Løsningen er integreret med lavpris-laases ERP system Uniconta og indebærer nu: 

  • 3 forskellige brugertyper, som kan købe i shoppen (privat, firma og offentlig), og der skal afhængigt af brugertype udfyldes forskellige data i Uniconta. Typen af betaling hænger sammen med brugertyperne, så de har forskellige betalingsmetoder.
  • Muligheden for, at kunderne kan omkode en cylinder. Dette sikrer, at det er den rette nøgle til den konkrete cylinder, og samtidig bliver der lagt et produkt – omkodning i kurven, hvis prisen afhænger af den valgte cylinder, hvilket er integreret med Uniconta. Dette giver Lavpris-laase.dk et langt større overblik, sparer tid, minimerer fejl og sikrer en større årlig indtjening.
  • Muligheden for at integrere med mange lagre, så man kan få vist beholdninger fra leverandørers lagre.
  • Når en kunde tidligere har placeret en ordre som gæst og senere opretter en profil med sin mailadresse på en ny ordre, vil tidligere ordrer fra samme mailadresse vises på kundens konto i kundecentret. Dette giver kunden mulighed for f.eks. at oprette en returvare fra en tidligere ordre, som er lagt som gæst. 
The Result

Reducerede kontortimer og øget effektivisering

Implementeringen af PIM-systemet muliggjorde en centraliseret styring af produktinformation, hvilket resulterede i mere ensartede og nøjagtige produktdata på tværs af alle salgskanaler. Dette betød, at de ca. 60.000 produkter med forskellige varianter, nogle unikke for visse eCommerce platforme og andre anvendt på tværs af flere platforme, kunne oprettes, beriges og vedligeholdes fra et centralt sted. 

Lavpris-Laase har sparet mange kontortimer ugentligt og kan nu investere dem andre steder, som f.eks. SEO og optimering af lagerstyring. Desuden har de reduceret deres supportopkald med 50% og der forventes færre returnerede varer. 

Uniconta integration er nu tilpasset til Lavpris-Laases forretningsprocesser og er klar til at imødekomme deres europæiske ekspansion. Samlet set estimere de en tidsbesparelse på mellem 4 og 5.000 timer med den nye arkitektur.

Segment

eCommerce og PIM

Location

Danmark

Partners

Flex Media

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing