Sådan får du en fleksibel og skalérbar ehandelsløsning, der maksimerer dit digitale salg

I en voksende digital verden med fokus på kundeoplevelsen, og på hvordan kunderne interagerer online, er det at kunne handle hurtigt og fleksibelt blevet en integreret del af mange virksomheders digitale strategier.

Få én platform din virksomhed kan vokse med 
Flere og flere virksomheder vender sig i stigende grad mod en sammensat MACH-arkitektur (Microservices, API-first, Cloud native og Headless).

Tilgangen gør det muligt at sammensætte flere platforme, tjenester og muligheder i én enkelt platform, samtidig er det muligt at skræddersy og finjustere den digitale oplevelse til kundernes præcise forventninger. 

På dette webinar får du indsigt i, hvordan du med DynamicWeb 10 kan accelerere din digitale forretning, så du kan betjene den moderne kunde og øge dit digitale salg.

Få blandt andet indsigt i fordelene ved at vælge en skalérbar ehandelsløsning, der er bygget på MACH-arkitektur, så du kan skræddersy din løsning til dine kunders præcise forventninger.

Se også hvordan din forretning kan effektivisere og optimere arbejdsgange ved at implementere PIM, og hør hvordan et PIM system gør det nemmere for dig at betjene den moderne kunde. 

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing