4Tecx

Drivkraft for vækst og værdi - en fremtidssikret eCommerce løsning

Oplev bæredygtig vækst og øget kundeværdi, når 4Tecx er banebrydende med en fuldt leveret eCommerce platform.

4Tecx tilbyder de bedste produkter baseret på kvalitet og pris. Alle 4Tecx-produkter opfylder kravene fra den professionelle slutbruger. Fra fugemasse til værktøjskasser og fra sikkerhedsbriller til byggelamper. 4Tecx' produktsortiment omfatter forskellige produkter til håndværkeren eller den professionelle inden for byggeri og industri. Produktsortimentet udvides regelmæssigt med nye produkter. Zevij-Necomij har mere end 330 medlemsgrossister, hvoraf 4Tecx er en af dem.

The challenge

Bæredygtig vækst og kundeværdi

Zevij-Necomij kom til os for at få en fremtidssikret e-handelsløsning, som de kunne tilbyde deres >300 medlemmer. Denne løsning skulle indeholde de bedste konverteringsmuligheder for at øge konkurrencefordelen. Derudover skulle den fremtidssikrede e-handelsløsning bidrage til en hurtig udvidelse af online-markedslederskabet og en forøgelse af kundeværdien. 

At være relevant på det rigtige tidspunkt skaber ekstra værdi i forholdet mellem køber og sælger, så det at konkurrere på prisen er mindre vigtigt!

 

The solution

Skræddersyede platforme til Zevij-Necomij og 4Tecx

Løsningen omfatter: 

  • Et fuldt udviklet corporate website;
  • En fuldt udviklet virksomhedswebshop;
  • En udstyret marketing suite;
  • En selvbetjeningsportal. 

Med denne løsning er Zevij-Necomij i stand til at designe alle platforme individuelt, så alle Zevji-Necomij-medlemmer, herunder 4tecx, har deres egen unikke og personlige platform. 

En særlig webservice til onboarding af ERP- og PIM-data blev udviklet for at sikre en nem integration til ERP-systemet.

The result

En fremtidssikret eCommerce løsning

4Tecx er et af de første medlemmer af Zevij-Necomij med en fuldt leveret platform baseret på all-in-one eCommerce-konceptet.

4Tecx har nu mulighed for at lette kunderejsen online og betjene kunden på en relevant og proaktiv måde gennem velintegrerede produktlivscyklusser. Det øger værditilbuddet til slutkunden og gør, at konkurrence udelukkende på prisen hører fortiden til. 

Realiseringen af denne 4Tecx-platform styrker det nøglefærdige e-handelskoncept, der er designet til Zevij-Necomij-medlemmer, så antallet af medlemmer, der tilslutter sig dette projekt, forventes at vokse massivt i de kommende måneder.

Segment

B2B, eCommerce og CMS

Location

Nederlandene

Website

Partner

Bluedesk

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing