Allerød Municipality

Fokus på brugervenlighed og optimering af interne arbejdsprocesser

Med en ny hjemmeside og CMS-system, kan medarbejderne fokusere på indhold i stedet for tekniske udfordringer.

Allerød Kommune ligger midt i det grønne Nordsjælland, med gode trafikforbindelser til det øvrige hovedstadsområde og overalt naturskønne områder, skove og åbent landskab. Det er en kommune med mange stærke fællesskaber og muligheder for alle aldre samt interesser. 

The Challenge

Digital Transformation: Allerød Kommune opgraderer til moderne hjemmeside med effektiv standardløsning

Allerød Kommune havde tidligere en hjemmeside af ældre dato, så tiden var inde til digital fornyelse.

Hos Allerød Kommune har de gennem hele processen haft et krav om, at det nye alleroed.dk skulle baseres på en gennemprøvet standardløsning. På den måde kunne hele projektet gå væsentlig hurtigere og samtidig holdes inden for de økonomiske rammer. 

The Solution

Optimering af arbejdsprocesser med brugervenligt CMS

Med den nye hjemmeside, har Allerød Kommune også fået et nyt CMS-system at arbejde i. Det nye CMS har fået en varm velkomst af kommunens medarbejdere, som synes, den nye hjemmeside er ligetil, og nem at arbejde i. 

Desuden så kommunen flere fordele i at få en hjemmeside, som allerede var i brug hos flere andre af landets kommuner. Hos Allerød har de især været glade for, at de hurtigt kunne begynde at lægge indhold ind på siden, samtidig med, at de kunne tilpasse detaljerne efter deres egne behov.

 

The Result

Effektiv standardhjemmeside frigiver medarbejderressourcer

Allerød Kommune har fået en gennemprøvet standardhjemmeside, som er både hurtig og brugervenlig. Derfor er den nye hjemmeside også en investering i medarbejdernes tid, så de fremadrettet kan fokusere på formidling og det gode indhold fremfor at løse tekniske udfordringer. 

Segment

CMS og Marketing

Location

Danmark

Website

Partners

Bleau

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing