Ambu

B2B eCommerce med PIM optimerer produkthåndtering og brugerstyring.

Med den nye DynamicWeb B2B ehandels- og PIM-løsning er Ambu i stand til at forbedre lokale forretningsprocesser og reducere risikoen for manuelle fejl. Produktkataloget er struktureret efter medicinsk profession og ekspertise, hvilket gør det meget hurtigere og enklere for hospitaler og redningstjenester at navigere i kataloget og bestille præcis de produkter, de har brug for.

Ambu er en global virksomhed, der fremstiller engangsudstyr til hospitaler og redningstjenester. Millioner af patienter og sundhedspersonale verden over er afhængige af funktionaliteten og ydeevnen af Ambu-produkter.

The Challenge

Ambu valgte at redesigne sin tidligere CMS-løsning og løse vigtige udfordringer med produktinformation

Detaljerede produktbeskrivelser er nødvendige, når man sælger komplekst udstyr som endoskoper, hvilket er mere end de fleste e-handelsløsninger kan håndtere. Ambu valgte DynamicWeb PIM til at løse disse vigtige udfordringer med produktinformation.

Ambu opdaterede og redesignede deres tidligere virksomhedswebsted og valgte DynamicWebs løsning. Ambu var også blandt de første kunder, der valgte DynamicWeb PIM til at løse vigtige udfordringer med produktinformation.

PIM’en løste to af Ambu’s helt centrale udfordringer.

1. Avanceret produkthåndtering
Når man skal sælge et avanceret produkt som et endoscop er der behov for en produktbeskrivelse af en anden kaliber end de fleste webshops kan håndtere. For Ambu har vi bygget et meget avanceret varekort med featurebeskrivelser, video, hotspot’s og meget mere se eksempel her. I klassisk ecommerce havde dette givet over 100 specialfelter på produktet og efterladt redaktøren med en næsten umulig opdateringsopgave.

2. Rettighedsstyring af udenlandske redaktører
Ambu’s koncernsite er globalt og består, udover ambu.com, af flere landespecifikke websites som håndters af lokale redaktører i de respektive lande. De landespecifikke websites er meget forskellige fra ambu.com men ligger alle i samme DynamicWeb-løsning og trækker alle på det samme varesortiment.

The Solution

Ambu's hjemmeside er globalt og består af ambu.com samt flere landespecifikke websteder, der håndteres af lokale redaktører i deres respektive lande.

Hjemmesiden blev bygget med et avanceret produktkort med funktionsbeskrivelser, videoer, hotspots og meget mere. I en klassisk ehandel ville denne form for information have krævet 100+ specielle felter på hvert produkt og efterladt produktchefer og webstedsredaktører med en næsten umulig opdateringsopgave.

De landespecifikke hjemmesider er meget forskellige fra ambu.com, men de håndteres alle i den samme DynamicWeb løsning med det samme produktkatalog.

Det første problem, der løses med DynamicWeb PIM, er ved at skabe et unikt overblik og en langt hurtigere redigering af de avancerede produkter.

Det andet problem løses med brugerstyringen i DynamicWeb PIM. Den sikrer nemlig, at den enkelte redaktør kun får adgang til de sider og de produkter, som han/hun skal arbejde med. Dette skaber bedre overblik og minimerer risikoen for fejl.

The Result

Forbedring af lokale forretningsprocesser og reduktion af risikoen for manuelle fejl

Løsningen har styrket Ambu's brandidentitet og markedsposition, og den har effektivt reduceret den tidligere mængde manuelle og tidskrævende ressourcer, der blev brugt på opdatering af produktinformation.

Med den nye DynamicWeb B2B ehandels- og PIM-løsning er Ambu i stand til at forbedre lokale forretningsprocesser og reducere risikoen for manuelle fejl.

Produktkataloget er struktureret efter medicinsk profession og ekspertise, hvilket gør det meget hurtigere og enklere for hospitaler og redningstjenester at navigere i kataloget og bestille præcis de produkter, de har brug for.

Ud over rige billeder og hotspots til visning af detaljerede produktfunktioner er produktet beriget med demovideoer, tekniske specifikationer, relevante kliniske undersøgelser, reservedele, downloads og relaterede produkter. Alt sammen håndteret i DynamicWeb PIM.

Segment

B2B, PIM, Manufacturing

Location

Denmark

Website

Partner

twoday Co3

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing