Botex

3 Webshops integreret i samme Navision

Opgradering, hurtigere hjemmeside og en øget konverteringsrate på 30%

Botex er Danmarks største frivillige gardinkæde med 37 butikker fordelt rundt i landet og på Færøerne. Mere end 60 gardinbusser kører hver dag rundt i hele landet for at montere gardiner, solafskærmning hos private, virksomheder og den offentlige sektor. 

The challenge

Begrænsninger, hjemmesidehastighed og kundeoplevelse

Botex' løsninger med deres tidligere digitale partner var ikke blevet opgraderet, hvilket betød flere begrænsninger i forhold til, hvad de kunne gøre med marketinginitiativer på deres forskellige hjemmesider. 

Derudover var virksomheden ikke tilfreds med hastigheden på hjemmesiden, og de oplevede periodiske fejl på hjemmesiden og uregelmæssigheder i ordreflowet. 

Flere ting i løsningen betød, at kunderne i B2C-webshoppen ikke fik en optimal oplevelse. Det havde en negativ indvirkning på konverteringerne. 

The solution

Botex's transformation med DynamicWeb løsning

Med implementering af DynamicWebs servere blev hastigheden langt hurtigere, hvilket gav de besøgende på websitet en meget bedre kundeoplevelse. 

Flere tilbagevendende problemer som f.eks. ordrebekræftelser blev løst ved et opgraderede eCommerce. 

Herudover har Botex lagt den tredje webshop de har, ind i samme DynamicWeb løsning som de 2 andre, hvilket betyder, at når de logger ind i DynamicWeb, kan de redigere alle løsninger fra samme interface, og kopiere indhold mellem de forskellige webshops og på denne måde spare tid samt ressourcer.

The result

5 resultater i Botex's nye løsning

  • Hjemmeside hastigheden blev forbedret med mere end 32%
  • Konverteringsraten er steget med over 30%
  • 3 webshops  er nu integrreret i den samme Navision-løsning
  • Løsningen er opgraderet 7 versioner, hvilket sikrer færre manuelle arbejdsgange
  • Over 30 forhandlere kan hurtigt og nemt tilgå marketingmateriale, billeder, aftaler mv. 

Segment

B2C, B2B, CMS and Marketing

Location

Danmark

Website

Partner

Flexmedia

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing