Cenger

Stærkt og fleksibelt forretningssystem, der hurtigt kan tilpasse sig kundernes behov

Med den nye webshop løsning har Cenger nu et stærkt og fleksibelt forretningssystem, der hurtigt kan tilpasses, hvis og når kundernes behov ændrer sig.

Cenger Scandinavia A/S blev grundlagt i 1992 i Danmark, hvor det startede med at sælge papirvarer til dentalindustrien. Produktsortimentet er løbende blevet udvidet, og i dag omfatter sortimentet ca. 35.000 varenumre.

I dag er virksomheden et af de største dentaldepoter i Danmark. I 1994 blev der åbnet et kontor i Norge, og efterfulgt i 1995 med et kontor i Sverige. 

Cenger har ca. 25 ansatte i Danmark og Sverige. Hovedkontoret i Danmark administrerer indkøb, IT, lager, marketing og andre stabsfunktioner.

The Challenge

Cengers rejse til en moderniseret webshop

Cenger havde brug for en ny, moderniseret webshopløsning, da den nuværende var forældet. Cenger ønskede at skabe et højere serviceniveau gennem nye intelligente funktionaliteter.

Cenger var i stand til at tage deres kunders onlineoplevelse til nye højder med en projektperiode på 3 måneder. 

The Solution

Udnyttelse af CMS-kraft og robust kodeintegration til problemfri ERP-integration

Et CMS-systemet i kombination med den stærke kode- og funktionsbase betød, at Cenger var klar til at tage sin online tilstedeværelse til det næste niveau. Integrationen betyder, at udfordringer med at vedligeholde produktinformation og ordrehåndtering er automatiseret, hvilket sparer tid og reducerer fejl.

Cenger kan nu afspejle al ERP forretningslogik på nettet. Det betyder, at det ofte er hurtigere at finde fakturakopier, balancer og se kundespecifikke priser for Cengers kunder på webportalen.

The Result

Stærkt og agile forretningssytem

Med den nye webshop-løsning har Cenger nu et stærkt og smidigt forretningssystem, som hurtigt kan tilpasses, hvis og når kundernes behov ændrer sig. Med den smarte quick order-funktion kan kunden, der kender navnet eller varenummeret på produktet, indtaste og lægge varen i kurven uden hjælp fra mus eller touchpad.

Med den nye responsive løsning har Cenger hævet sit serviceniveau og løftet Cenger-brandet visuelt. Løsningen er et stærkt fundament for et højt serviceniveau over for Cengers kunder.

Segment

B2B, Distribution 

Location

Danmark

Website

Partners

Twoday Co3

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing