Erhvervs Akademi Midtvest

Intuitivt og skalerbart website, der gør det nemt at få et overblik

EAMV er glade for deres indbydende og brugervenlige website, som understøtter deres daglige informations- og rekrutteringsarbejde.

EAMV står for Erhvervs Akademi Midtvest og er placeret i Herning, Holstebro og Skjern i Jylland. Akademiet blev grundlagt i 2009 og tilbyder i dag 15 videregående uddannelser og 19 efteruddannelser. Årligt går der samlet set ca. 700 studerende og 800 kursister, og der er 70 ansatte. 

The Challenge

I disse år er både arbejdsmarkedet og uddannelsesinstitutionerne udfordret af, at der er for få hænder og hoveder i Danmark. Derfor var det vigtigt for EAMV, at det nye website kommunikerede direkte til studieparate unge. Og gjorde det nemt for dem at finde relaterbart indhold om akademiets uddannelsestilbud, så de kontakter og dernæst tilvælger Erhvervsakademiet frem for konkurrenterne.

  

The Solution

Skabertrang blev valgt som samarbejdspartner på det nye website. Gennem årene har vi hjulpet kunden med mange andre kommunikationsløsninger, f.eks. tekstforfatning, SEO, e-mailmarkedsføring, grafisk opsætning og tryk af brochurer. Tilliden var dermed på plads – og det var en naturlig måde at udbygge det stærke samarbejde på.

Som DynamicWeb Premium solution partner vidste vi, at DynamicWeb var det rigtige CMS til EAMVs ønsker. Her kunne vi lave en langtidsholdbar, sikker og skalerbar webløsning, så kunden over tid f.eks. kan udbygge websitet med mere indhold om deres uddannelsestilbud, gode cases m.m.

Skabertrang udarbejdede et webdesign i en ungdommelig og livsglad stil og tone. Vi fokuserede på, at forsiden skulle være en indbydende og overskuelig indgangsportal for potentielle studerende, hvor der er noget at ”gå på opdagelse i”. Forsiden er særlig rettet mod dem, der er nysgerrige på, hvad EAMV er og kan tilbyde, mens de målrettede kan finde vej via megamenuen. Vi ønskede, at det var rigelig med plads til personlige historier og udtalelser fra nuværende studerende på tværs af uddannelserne, som den besøgende kunne spejle sig i.

Det var også vigtigt, at den besøgende med få klik fik præsenteret det valgte studieindhold, varighed, opbygning, uddannelsessted og udbytte på en overskuelig og ensartet måde. Men også få et indblik i to supervigtige aspekter: hvordan bliver mit studieliv og hvordan bliver mine job- eller videreuddannelsesmuligheder, hvis jeg vælger dette studie.

The Result

Det grundige forarbejde var nøglen til, at EAMV kom i mål med en velfungerende løsning. Udover webdesign og programmering hjalp Skabertrang med opsætning og redigering af indholdet på sitet.

EAMV er glade for deres indbydende og brugervenlige website, som understøtter deres daglige informations- og rekrutteringsarbejde.

Segment

CMS, Marketing

Location

Danmark

Website

Partner

Skabertrang

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing