Embacollage

Skalerbar og brugervenlig webshop med et standardiseret PIM-system

Embacollage agerer som en stærk samarbejdspartner, og kan fremvise omfattende erfaring inden for udvikling og produktion af emballageløsninger, der styrker kundens brand. Den dedikerede salgsafdeling og de grafiske designere arbejder i fællesskab med kunden for at identificere den optimale løsning, der understøtter brandet.

The challenge

Embacollages ERP-opgradering: Vækst med en flersproget webshop

Embacollage ønskede et ny og opgraderet ERP-system. Herunder skulle der være en kundeportal, hvor kunderne kunne logge ind for at se særlige priser.  Der var en række særlige udfordringer for Embacollage. Målet var klart, Embacollage ønskede: 

  • Et ERP-system der effektivt kunne understøtte deres vækst og behov.
  • En webshop med funktioner som fragtberegner og online betalingsmuligheder.
  • Et system der kan centralisere og styre produktinformation på tværs af forskellige sprog og kanaler.
  • En skalerbar og brugervenlig webshop. 
The solution

Embacollage styrker sin digitale udvikling med DynamicWeb

Embacollage har en vækstorienteret strategi, men blev hæmmet af ældre systemer og manglende digitalisering. Løsningen blev en standardiseret PIM og eCommerce platform på tværs af sprog (dansk, engelsk og tysk). Målet var også at muliggøre lagerstyring og variant håndtering samt implementere betalingsløsning til webshoppen. Med denne løsning har Embacollage også fået lavet en integration med deres eksisterende systemer, hvilket bidrager til en mere glidende arbejdsgang og kundeoplevelse. 

DynamicWeb's skalerbarhed vil muliggøre tilføjelse af flere funktioner og udvidelser i fremtiden, f.eks. nyhedsbrevadministration, produktfeeds til eksterne portaler og markedspladser, samt generering af datablade og katalogproduktion. 

Alle deres produktinformationer er nu samlet på et sted, der kan administreres på flere sprog og distribueres til forskellige kanaler. 

The result

Styrker vækst

DynamicWeb tilbyder en omfattende løsning, der adresser Embacollages udfordringer og understøtter deres vækstambitioner gennem en integreret og skalerbar digital platform. 

Samlet set har denne løsning hjulpet Embacollage med at forbedre deres digital tilstedeværelse, effektivisere deres arbejdsprocesser og styrke deres muligheder for fremtidig udvidelse og vækst.

Segment

eCommerce and PIM

Location

Denmark

Partner

Flex Media

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing