KOKS Group

KOKS Group tog online-strategien til det næste niveau med DynamicWeb

Revolutionering af KOKS Groups online tilstedeværelse med en skalerbar eCommerce platform.

KOKS Group er producent og leverandør af specialudstyr og har i mere end 25 år været en pålidelig partner for industrisektoren, kloakrensningsindustrien, private (rengørings) virksomheder, jernbaneindustrien, transportvirksomheder, vejbyggere, kommuner og regeringer. 

The challenge

Fra kundeudfordringer til omfattende løsninger.

For at nå sin ambition om at blive markedsleder adresserer KOKS Group flere kundeudfordringer i sin branche. Målet er ikke kun at være producent og leverandør, men at tilbyde omfattende løsninger, der imødekommer kundernes udfordringer. 

I erkendelse af den stigende betydning af digitale teknologier og onlineplatforme har virksomheden foretaget strategiske fremskridt for at forbedre kundeoplevelsen og strømline forretningsprocesserne. 

The solution

KOKS Groups opgradering af eCommerce

Med opsætningen af en ny integreret e-handelsplatform blev der leveret et meget skalerbart miljø, der aktivt understøtter onlineforretningen og gør det lettere at finde produkter i forskellige lande og på forskellige sprog gennem smart design af produktindhold.

Platformen blev realiseret med DynamicWebs alt-i-en-software. DynamicWeb egner sig perfekt til at målrette og nå ud til målgrupper, levere information fra platformen og proaktivt levere målrettet information til brugerne gennem marketingmodulet.

Gennem et 'MyKOKS'-miljø kan information, der er relevant for specifikke brugere (grupper), deles og afskærmes fra resten.

The result

Dynamicweb understøtter virksomheder med en kraftfuld platform til administration af webindhold.

Platformen giver plads til udvidelse af funktionaliteten samt enhver form for tilpasning. 

Efter den vellykkede lancering af KOKS Corporate website fortsatte vi med at arbejde sammen om webshops, som B2B-webshoppen for RIDGID Kollmann.

Segment

B2B, B2C, CMS og eCommerce

Location

Nederlandene

Website

Partner

Bluedesk

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing