Komma Kaffe

En standardiseret B2B webshop med BC-integration

Med en webshop bygget på Dynamicweb Swift har Komma Kaffe fået en fleksibel og brugervenlig løsning, der er bygget på best-practice, og som de selv kan tilpasse og vedligeholde med nyt content.

Komma Kaffe sælger friskristet kvalitetskaffe fra deres økologisk certificerede risteri i Søborg. De har fokus på at skabe de bedste smagsoplevelser og tilbyder et stort udvalg af friskristet kaffe til private og erhvervskunder.

The challenge

Online salg til B2B

Komma Kaffe havde et ønske om at få lavet en B2B webshop med integration til deres økonomisystem, Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Easyflow Agency anbefalede dem en standard webshopløsning, baseret på Dynamicweb Swift.

The solution

Et no-code projekt med få tilpasninger

Easyflow Agency har bygget en webshopløsning til Komma Kaffe, baseret på DynamicWeb-platformen med en Swift-skabelon. 

Grundlæggende består løsningen af standardfunktionalitet, hvilket betyder, at denne opgave som udgangspunkt har været et no-code projekt. Som en ekstra feature er løsningen blevet udbygget med variantstyring.

Webshoppen har integration til Business Central. Selve klargøringen af BC er lavet af Komma Kaffes egen ERP-partner. Med integrationen til BC kan der hentes priser og lagerstatus i real time via en live integration.

Easyflow Agency har assisteret med undervisning og klædt Komma Kaffe på, så de selv kan opsætte nye sider og tilføje indhold. 

 

 

The result

En skalerbar ehandelsløsning

Komma Kaffe har fået en webshop, som de selv kan tilpasse og vedligeholde med nyt content. Løsningen er desuden skalerbar og kan udvides med yderligere funktionalitet, når behovet opstår.   

Segment

eCommerce, B2B, Business Central

Location

Denmark

Partner

Easyflow Agency

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing