Megatrade

En B2B webshop med et stort varesortiment

Med en eCommerce- og PIM-løsning, baseret på DynamicWeb-platformen, har Megatrade en stærk løsning til at håndtere deres produktkatalog på mere end 10.000 produkter.

Megatrade er en dansk virksomhed, der tilbyder individuelle kundespecifikke løsninger og services til industrivirksomheder. Deres vision er at sætte nye standarder for global sourcing af industrielle komponenter. 

The challenge

Megatrade havde et stort behov for en ny og fremtidssikrede samlede eCommerce og PIM løsning til håndtering af deres produkt katalog på mere end 10.000 produkter. Derfor faldt valget på implementering af DynamicWeb.

The solution

Webshopløsningen til Megatrade er bygget på DynamicWeb-platformen med en Rapido-skabelon, og er et godt eksempel på den funktionalitet, der følger med en løsning fra DynamicWeb.

I tæt samarbejde med kunden har Easyflow Agency optimeret løsningen på en række områder som webplatformens backend er blevet opgraderet til en nyere version. Integrationen til Megatrades økonomisystem er blevet opdateret i forbindelse med, at de har opgraderet fra Dynamics NAV til Microsoft Dynamics 365 Business Central. Med integrationen til Business Central er det blevet muligt at hente priser og lagerstatus i real time via en live integration. Samt tilføjelse af endnu et sproglag, så sitet nu både findes på dansk og engelsk.

The result

Med et stort varesortiment er det vigtigt at have styr på produktdata. Det har Megatrade løst ved at få samlet deres produktinformationer i en PIM-løsning og fået bygget en struktur, der danner grundlag for varestrukturen i webshoppen.

PIM har givet Megatrade et værktøj, som gør det lettere at vedligeholde og berige data på deres produkter. Det gælder også håndtering af produktinformationer på flere sprog. 

Segment

B2B, eCommerce, PIM, Business Central

Location

Danmark

Partners

Easyflow Agency

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing