Møblér

DynamicWeb PIM giver nem adgang til produktdata og letter interne arbejdsgange.

DynamicWeb PIM holder styr på produktdata som beskrivelser, billeder og priser. Systemet er brugervenligt og letter de interne arbejdsgange på kædekontoret samt ude i butikkerne og hos forhandlerne. PIM løsningen muliggør, at alle hurtigt får overblik over samtlige produkter og kan opdatere dem.

DynamicWeb PIM giver nem adgang til produktdata, letter interne arbejdsgange og gør det muligt for Møblér at differentiere sig fra konkurrenterne.

The Challenge

Møblér udvikler kontinuerligt på deres website og webshop for at matche, og gerne stå stærkere, end deres konkurrenter. Derfor har de netop opgraderet deres DynamicWeb løsning, så de kan komme i gang med DynamicWeb PIM og udnytte dets mange muligheder.

I den forbindelse har Møblér samtidig fået ny samarbejdspartner, twoday Co3 som størrelsesmæssigt matchede deres behov – et mindre team med stor erfaring indenfor DynamicWeb PIM.

The Solution

Møblér opgraderede deres DynamicWeb-løsning primært fordi de forventer at drage fordel af de mange fordele ved DynamicWeb PIM.

Fra PIM-databasen i DynamicWeb kan Møblér nemt styre produktdata såsom produktbeskrivelser, billeder og priser. Den brugervenlige grænseflade letter den interne arbejdsgang på hovedkontoret, i deres butikker og hos forhandlerne. PIM-løsningen giver medarbejderne et overblik over alle produkter og en effektiv vedligeholdelse af produktinformationer.

Kunderne nyder også godt af den nye opgradering. Brugeroplevelsen er blevet forbedret både på webstedet og i webshoppen. Kunderne kan f.eks. filtrere på produktgrupper, når de besøger webshoppen.

The Result

DynamicWeb PIM’s muligheder vil blive til stor glæde for alle i Møblér kæden. Al produktdata vil blive let tilgængeligt, hvilket vil lette arbejdsgange på både kontoret og i de 35 lokale møbelbutikker.

Derudover muliggør DynamicWeb PIM at Møblér kan udvikle deres website og webshop, så de kan rykke fra konkurrenterne. Helt konkret kan nævnes udviklingen af mulighed for differentieret filtreringsparametre fra varegruppe til varegruppe. Der er nemlig stor forskel på, hvad en kunde sorterer på alt efter om det er en sofa eller seng, de drømmer om.

Der er stort potentiale i DynamicWeb PIM – og Møblér’s rejse er kun lige begyndt.

Segment

B2C, B2B, PIM, Retail

Location

Denmark

Website

Partner

twoday Co3

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing