Natur Drogeriet

Brugervenlig B2B webshop med DynamicWeb PIM

Oplev Natur Drogeriets nye hjemmeside, som nu er sømløst integreret med personlige rabatter og en moderne, intuitiv shopping oplevelse.

Natur Drogeriet har siden 1945 produceret og solgt helseprodukter og kosttilskud til hele familien. I dag tilbyder virksomheden et bredt udvalg af naturmidler som urter, fødevarer, kosttilskud, te, sæber og salver.

Med sine 1200 forskellige varenumre har Natur Drogeriet Danmarks største sortiment af helsekoster og naturlægemidler, som virksomheden sælger til udvalgte detailbutikker i over 60 forskellige lande.

The challenge

Transformation af Natur Drogeriets digitale tilstedeværelse

Natur Drogeriet var udfordret med deres nuværende hjemmeside og webshop, som ikke længere levede op til deres behov. Virksomheden ønskede en ny løsning, der kunne håndtere kompleksiteten i de mange produkter og forskellige kunder - og valgte Skabertrang til at levere denne løsning.

Skabertrang kunne tilbyde erfaring og kompetencer som certificeret Premium DynamicWeb-partner og kunne samtidig tilbyde Natur Drogeriet en proces bygget på tillid og en vilje til at "lægge hånden på kogepladen" i forhold til pris og kravspecifikation.

The solution

Optimering af Natur Drogeriets produktinformation med DynamicWeb PIM

Den nye webshopløsning inkluderer DynamicWeb PIM, som integrerer Natur Drogeriets nuværende ERP-systemer med den nye platform og skaber en hub for virksomhedens store mængde data.

Med DynamicWeb PIM bliver Natur Drogeriets produktinformation samlet, beriget og effektivt distribueret til de relevante kanaler på webshoppen. PIM-systemet effektiviserer dermed Natur Drogeriets interne processer og gør det hurtigere og nemmere at få de relevante oplysninger om virksomhedens mange varenumre til f.eks. større produktkataloger eller unikke prislister.

The result

Resultatet blev en ny brugervenlig B2B-webshop med intuitiv betjening

Natur Drogeriets kunder tilbydes en enklere indkøbsproces og har nu mulighed for at se personaliserede rabatter og specialpriser via live-integration mellem Natur Drogeriets ERP-system og webshoppen.

Med den nye hjemmeside har Skabertrang skabt et nyt univers med et mere moderne og nutidigt look, der tager udgangspunkt i Natur Drogeriets DNA. Fokus har været på naturlig sundhed, velvære og produkternes egenskaber.  

En meget enkel og entydig navigation skaber overblik over hjemmesidens indhold, og nye piktogrammer har gjort det muligt at præsentere Natur Drogeriets mange produkter ikke kun efter produktkategori, men også efter de forskellige produkters funktioner og egenskaber.

Segment

B2B og PIM

Location

Danmark

Partner

Skabertrang

 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing