NH1816

En hjemmeside, der lever op til nutidens moderne B2C-forventninger

NH1816 Verzekeringen, et hollandsk forsikringsselskab, bruger DynamicWeb Commerce Suite.

I næsten 200 år har NH1816 forsikret hollændernes hjem og ildsted. NH1816 har været det bedste skadesforsikringsselskab i Holland i mange år nu.

De er specialister i privat skadesforsikring. Du kan forsikre dine værdifulde ejendele hos NH1816, såsom dit hus, bil, indbo, cykel, campingvogn, båd eller motorcykel.

The challenge

En brugerorienteret tilgang med DynamicWeb

Målet med den nye hjemmeside var at bringe forbrugere og rådgivere tættere sammen. DynamicWeb Commerce Suite giver NH1816 en unik mulighed for at styrke deres online tilstedeværelse og forbedre brugeroplevelsen ved at optimere funktionaliteten på deres hjemmeside. Målet er at løfte NH1816's digitale evner og sikre en mere problemfri interaktion med deres publikum.

Et vigtigt aspekt af denne optimeringsproces var at forfine brugergrænsefladen for at gøre den mere intuitiv og brugervenlig. Hjemmesiden skulle være visuelt tiltalende og have et navigabelt layout, der sikrede, at besøgende let kunne få adgang til information og navigere gennem forskellige sektioner på hjemmesiden. 

NH1816 ønsker en moderne platform med nogle krav: 

  • En kompakt og overskuelig platform, der lever op til nutidens krav.
  • En modernisering af de eksisterende funktionaliteter.
  • En optimering baseret på centralregeringens tilgængelighedskrav.
  • En brugervenlig filterfunktion til at søge efter rådgivere.
  • En side pr. rådgiver med mere information om den enkelte rådgiver.
  • Mulighed for, at rådgivere kan registrere sig som Nh1816-rådgivere.
The solution

En fleksibel og innovativ onlineplatform

NH1816 er engageret, personlig og digital. NH1816 er fleksibel og innovativ og kan hurtigt tilpasse sig skiftende omstændigheder og efterspørgsel. For at sikre, at forsikringsselskabets onlineplatform matchede virksomhedens karakteristika. 

For eksempel er der nu mulighed for nemt at søge efter en konsulent på hjemmesiden baseret på din placering. Derudover kan man finde alle oplysninger om forlængelse og forlængelseshistorik.

Hjemmesiden er også blevet optimeret ud fra de krav, som staten stiller til tilgængelighed. Det betyder, at alle sider er lette at læse og se for alle målgrupper i Holland. Dette omfatter derfor også personer med et eller flere handicap, som f.eks. nedsat syn eller læse- og skrivefærdigheder.

The result

Rådgivere i centrum for den digitale oplevelse

Hjemmesiden ser nu frisk ud og lever op til nutidens moderne krav. 

Gennem denne hjemmeside er rådgiveren endnu mere central, hvilket passer godt ind i NH1816's strategi. Forbrugerne kan søge efter rådgivere i deres egen region ved at indtaste deres adresse.

Et Google Maps-kort viser NH1816-formidlerne i nærheden af den indtastede adresse. De kan også klikke på en rådgiver, hvorefter der tilbydes yderligere oplysninger om rådgiveren.

Rådgivere kan bruge den nye virksomheds hjemmeside til at få indsigt i NH1816's tilbud og registrere sig som NH1816-rådgiver. Derudover har hver rådgiver sin egen personlige profilside, så de kan komme i kontakt med forbrugerne endnu hurtigere.

Segment

B2C, eCommerce, CMS

Location

Nederlandene

Website

Partner

Bluedesk

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing