ProNails

International og fremtidssikret digital hub, hvor eCommerce, PIM og ERP er samlet

En eCommerce platform, hvor PIM og ERP samles med mulighed for marketing.

ProNails har været en pålidelig B2B-partner for hånd-, negle- og fodpleje i topkvalitet i 40 år og opererer fra deres hovedkvarter i Belgien. ProNails yder overlegen support til skønhedsprofessionelle. De inspirerer også partnere og forbrugere med trendy high-end produkter. 

The challenge

Den ultimative digitale oplevelse for skønhedsprofessionelle og distributører

ProNails har et konstant fokus på innovation inden for både produktudvikling og service. For at innovere deres tjenester ledte ProNails efter en partner til at opdatere deres digitale platform. Denne platform skulle blive det "digitale knudepunkt", hvor spirende skønhedsprofessionelle kunne finde inspiration og træningsmuligheder, distributører kunne behandle ordrer, og professionelle kunne placere ordrer. Med andre ord, en platform, hvor alt går op i en højere enhed.

ProNails er aktiv i en kreativ branche, så de havde allerede en klar vision for hjemmesidens design. ProNails' (tekniske) ønsker:

  • En kompakt og overskuelig platform;
  • Et 'My ProNails'-miljø, hvor distributører og fagfolk kan holde styr på deres egne lagre og behandle ordrer;
  • Et udseende, der matcher identiteten;
  • Et akademi, hvor interesserede kan blive uddannet til at blive ProNails-professionelle;
  • En B2B-butik, der betjener de professionelle;
  • En omfattende blog/nyhedsfunktion, der altid holder fagfolk opdateret om de seneste udviklinger og muligheder;
  • En forhandler- og salonfinder.
The solution

Forbedrede muligheder og funktioner

ProNails var allerede fortrolige med Dynamicweb, men de nye krav kunne ikke længere indarbejdes i installationen. Derfor blev der skabt en helt ny arkitektur i en ny Dynamicweb-installation. Dette øgede også platformens muligheder og funktioner, så ProNails kunne bruge Dynamicweb endnu mere effektivt.

The result

En global digital knudepunkt med styrket B2B-funktionalitet

Gennem klar kommunikation, en kombination af den rette ekspertise og en proaktiv holdning fra begge parter har ProNails fået en helt ny og fremtidssikret hjemmeside.

Resultatet er et virksomhedsmiljø udstyret med flere sproglag, en komplet B2B-webshop, der delvist er låst op for distributører, stærke produktdetaljesider, akademimiljøet, et omfattende blogmodul, forskellige indholdsskabeloner, implementeringer og marketingfunktioner. 

Det giver ProNails fuld fleksibilitet i designet af hjemmesiderne, samtidig med at de holder sig inden for retningslinjerne for virksomhedens identitet. ProNails kan perfekt nå, informere og berige sine målgrupper gennem den digitale hub.

Segment

B2C CMS, PIM og eCommerce

Location

Worldwide / BeNeLux

Partner

Bluedesk

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing