RIDGID Kollmann

En B2B-webshop til RIDGIDKollmann.com, der fungerer som en skabelon for andre KOKS-mærker.

RIDGID Kollmann er en del af KOKS Group. Efter den vellykkede lancering af KOKS Corporate websites fortsatte de med at arbejde.

RIDGID Kollmann er grundlagt i 1923 og har base i Holland og Belgien. RIDGID Kollmann er en del af KOKS Group. RIDGID Kollmann leverer produkter til kloakspecialister, blikkenslagere, installatører, tagdækkere og lækagesøgningsfirmaer. Online i deres webshop og offline i deres oplevelsescentre i Holland og Belgien.

The challenge

RIDGIG Kollmann er en del af Koks Group. Tidligere blev KOKS' corporate website lanceret med succes ved hjælp af DynamicWeb. Hvert domæne har mulighed for at skabe deres eget unikke layout ved hjælp af deres eget indhold på KOKS Groups centrale masterwebsite. For at udvide dette succesfulde samarbejde fik vi chancen for at realisere KOKS Groups webshops. Vi startede med RIDGID Kollmann-webshoppen.

 

The solution

Vores partner Bluedeks implementering af DynamicWeb Commerce Suite har strømlinet RIDGIG Kollmanns online tilstedeværelse betydeligt. Suitens alsidige funktioner har gjort det muligt for Bluedesk at integrere webshoppen problemfrit i den samme platform, som bruges til RIDGIG Kollmanns corporate site. Denne strategiske beslutning forbedrer ikke kun den overordnede konsistens af deres online brand, men giver også flere praktiske fordele. 

Ved at konsolidere virksomhedswebstedet og webshoppen på en samlet platform kan RIDGIG Kollmann nu drage fordel af et centraliseret administrationssystem.

The result

Efter udgivelsen blev webshoppen RIDGIDKollmann.com skabelonen for andre shops, som vi vil udvikle for KOKS Group. Denne løsning er ikke kun omkostningseffektiv for KOKS Group, men giver os også mulighed for at frigive de fremtidige KOKS Group-webshops med kort leveringstid. 

På den måde kan KOKS Group hurtigt udvide sit online markedslederskab og øge sin konkurrencefordel.

Segment

B2B, CMS og eCommerce

Location

Nederlandene

Partner

Bluedesk

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing