Wine.dk

B2C ehandel og markedsføringsportal med Microsoft C5 ERP-integration

Løsningen har muliggjort, at forhandlerne nu selv kan fremstille deres eget markedsføringsmateriale online og det sparer både dem og wine.dk tid og ressourcer. Derudover får forhandlerne provision på baggrund af salget i deres respektive nærområde, samt muligheden for at udbygge kendskabet til deres kunder.

Wine.dk har et landsdækkende samarbejde med ca. 50 vinhandlere, hvilket betyder, at Wine.dk kan købe store mængder vin og dermed opnå de bedst mulige priser. Wine.dk tilstræber altid et langsigtet og tæt samarbejde med leverandørerne for at sikre kontinuitet og kvalitet.

The Challenge

Som udgangspunkt havde Wine.dk et website, hvor det var muligt at bestille vin, men systemet var forældet, svært at arbejde med og manglede betalingsmuligheder. Derfor ønskede Wine.dk en webshop med integration til deres eksisterende ERP-system.

Derudover, eftersom de fleste forhandlere ikke havde ressourcerne til at drive deres egne sites, ønskede Wine.dk at forsyne dem med fordelene ved online salg, samt en marketing platform med direkte adgang til marketingmateriale.

The Solution

Websitet er designet til at gøre det nemt for vinelskere at finde det de leder efter. Specielle søgekriterier gør det muligt at søge efter vine på baggrund af drue, region / land og år. Kunder kan browse igennem udvalget og enten købe online eller besøge den nærmeste forhandler. Systemet støtter muligheden for krydssalg og opsalg. For eksempel, når en kunde gennemser udvalget og finder en bestemt vin, så vil et udvalg af lignende vine ”anbefalet af wine.dk” dukke op.

Den nye wine.dk løsning er integreret med Microsoft Dynamics C5 for at optimere administrationen og samtlige ordrer overføres automatisk til C5. Produkter og priser bliver ligeledes opdateret i C5 og dukker automatisk op i webshoppen.

Den nyeste tilføjelse til løsningen er en marketing platform for forhandlerne, hvor de kan logge ind, og nemt generere prisetiketter, plakater, skilte og andet in-store materiale tilpasset med deres logo.

Vi valgte DynamicWeb, fordi vi havde brug for en fremtidssikret løsning, som ville muliggøre og støtte vækst i vores forretning, og i særdeleshed en løsning med integration til vores andre systemer. Det var også essentielt for os, at være i stand til let at administrere systemet efterfølgende. 

The Result

Det faktum, at forhandlerne nu nemt kan generere deres eget markedsføringsmateriale online, sparer en masse tid og ressourcer for forhandlerne - men også for wine.dk, da de tidligere hjalp forhandlerne med den tidskrævende fremstilling af materialer i butikkerne. Detailhandlerne er glade, da de får overskuddet fra salget i deres område samt får mulighed for at opbygge relationer til de kunder, der kommer i butikkerne for at hente deres vin.

Segment

B2C, B2B eCommerce

Location

Denmark

Website

Partner

Ennovate

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing