WorldEmp

WorldEmps rejse til problemfri global talentmatchning

WorldEmp forbinder viden, arbejdskapacitet og efterspørgsel digitalt og ved hjælp af DynamicWeb.

WorldEmp bringer udbud og efterspørgsel af "teknikere" sammen på en overkommelig, skalerbar og effektiv måde. Det gør de ved at forbinde de bedste teknisk kvalificerede medarbejdere fra Indien med virksomheder over hele verden. WorldEmp matcher folk til forskellige brancher, for eksempel IKT-, ingeniør-, data- eller finansbranchen.

The challenge

WorldEmps rejse til en robust online tilstedeværelse

Den nuværende hjemmeside matchede ikke længere WorldEmps online-strategi. For eksempel havde hjemmesiden ikke mulighed for at præsentere de profiler og tilsvarende CV'er, som WorldEmp tilbyder. Det gjorde det svært for WorldEmp at generere online leads, og det skabte en svag online position i forhold til konkurrenterne. 

WorldEmp ønskede at være helt fri online og præsentere sin brede vifte af CV'er på en enkel måde.

The solution

En løsning, der lever op til kravene

WorldEmp havde nogle krav til løsningen: 

  • En kompakt og overskuelig platform;
  • Et udseende, der matcher identiteten;
  • En brugervenlig filterfunktion til profiler;
  • En brugervenlig filterfunktion til CV'er for at finde en passende fagperson;
  • En platform, der kan konkurrere med konkurrenterne, og som genererer leads. 

Med DynamicWeb Commerce Suite var WorldEmp i stand til at overvinde deres udfordringer og opfylde deres krav.

The result

Hvordan WorldEmp opnåede en fremtidssikret hjemmeside gennem ekspertise

Gennem klar kommunikation, en kombination af den rette ekspertise og en proaktiv holdning fra begge parter har WorldEmp fået en fremtidssikret hjemmeside, der matcher deres ønsker. 

Inden for denne platform har WorldEmp et stærkt CMS og avancerede marketingværktøjer, som understøtter leadgenerering. På den måde er WorldEmps site optimeret til at opnå konvertering. 

I WorldEmps nye platform bliver den besøgende ledt hen til en relevant profil så hurtigt som muligt. En tydelig filterfunktion, som giver den besøgende mulighed for at angive præferencer i forhold til branche, funktion og specialer. E-handelsfunktionerne i DynamicWeb har gjort dette muligt. 

Platformen tilbyder en brugervenlig og filtrerbar CV-funktion, som gør det nemt for den besøgende at finde den rette fagperson.

Segment

B2C, eCommerce og CMS

Location

Nederlandene

Partner

Bluedesk

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing