Alpha Solutions er et af landets ledende udviklingshuse med ekspertise i digital commerce. Vi udvikler avancerede løsninger og yder digital forretningsrådgivning, der gør det let at drive e-handel. Virksomheden blev grundlagt af en gruppe partnere tilbage i 2004, der lærte hinanden at kende under deres studietid på datalogisk institut. I dag er vi fordelt på vores kontorer i København, Oslo, New Jersey, Los Angeles og Dallas.

 Vi arbejder med små, mellem og store virksomheder og har på verdensplan stået bag den strategiske planlægning og implementering af mere end 75 enterprise-løsninger. I Alpha Solutions handler det om menneskerne bag projekterne. Uden mennesker løser teknologien ingenting, og derfor vægter vi en tæt og ærlig dialog med vores kunder højt.

 Vi forstår jeres forretning, og vi er nysgerrige efter at lære jer at kende. Vi gør os umage med at lytte, så vi kan give det helt rigtige modspil. Men vi tør også stille de svære spørgsmål, der i sidste ende løser jeres forretningsmæssige udfordringer.

 Vi vil gerne se os selv som guider på jeres digitale rejse. I har en destination i tankerne – og vi hjælper med at tegne og bygge det strategiske roadmap, der skal til for at nå dertil… og mere til.

Partner status

Premium solution partner

Contact

Gothersgade 14, 4. sal, 1123 København K
cph@alpha-solutions.com 
+ 45 70206538

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing