I Alpha Solutions er vi forretningsrådgivere og tekniske eksperter, som er klar til at hjælpe dig med at realisere dit digitaliseringsprojekt.

Med DynamicWebs platform kan vi blandt andet hjælpe dig med:

Vi er eksperter i B2B kundeportaler
Ved at bruge DynamicWeb eCommerce kan du lade kunderne betjene sig selv. Med online after sales sparer både jeres kunder og sælgere tid. Vi har mange skræddersyede kundeportaler på vores CV, og forvandler komplekse arbejdsgange til brugervenlige købsoplevelser.

Frigør ressourcer med automatiseret ordrestyring
Automatiseret ordrestyring sparer jer for omkostninger, øger effektiviteten og giver en fantastisk kundeoplevelse.

Med DynamicWebs mange indbyggede funktioner hjælper vi med at strømline back-office processer så I undgår flaskehalse og er rustet til travle salgsperioder.

Vi giver produkter nyt liv med et PIM-system
Med DynamicWeb PIM får du fuld kontrol over dine produktdata. Vi samarbejder om at strukturere data ud fra jeres behov, så I let kan håndtere produktinformation. Uanset om I sælger via egne kanaler, marketplaces eller forhandlere.

Med os som samarbejdspartnere får du 20 års erfaring med e-commerce, dataintegrationer og ikke mindst personer, der er nysgerrige efter at lære jer og jeres forretning at kende.

Partner status

Premium solution partner

Contact

Gothersgade 14, 4. sal, 1123 København K
cph@alpha-solutions.com 
+ 45 70206538

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing