Vi er specialister i B2B-virksomheders digitalisering

Vi er et digitalt konsulenthus, som hjælper virksomheder med at indfri forretningspotentialer ved hjælp af digitalisering. Vi har stærke fagligheder inden for forretningsudvikling, digital transformation, design, integration og udvikling. Med det afsæt hjælper vi med at kvalificere, udvikle og implementere stærke digitale platforme.

Kompleksitet er vores speciale

Vi er specialister i at udvikle og implementere løsninger, som kan håndtere en høj grad af kompleksitet. De løsninger, hvor produktet eller arkitekturen bliver kompleks, eller hvor flere kundetyper og -behov skal imødekommes i samme løsning. Det kan fx være ved et stort og bredt produktsortiment eller ved komplekse produkter, bookinger eller bestillinger. 

Vi hjælper med at skabe en strategi med en stærk digital fundering. I tæt samarbejde med vores kunder designer vi it-arkitekturen, tilrettelægger kundeoplevelsen og udvikler af de digitale løsninger, som skal udvikle forretningen. Vi kan også hjælpe med skiftet fra manuelle til automatiske, digitale processer. Vi har specialerede kompetencer inden for bl.a:

• Master Data
• Product Information Management (PIM)
• Commerce
• Digital strategi
• UX og design 

Vi samarbejder bl.a. med Sanistål, Sol og Stand, Nordic Water Proofing, Bacher Work Wear, TV 2 og Johannes Fog.

Strategi, teknologi og strategisk design

Teknologi kan ikke forstås uden kontekst. Derfor arbejder vi i krydsfeltet mellem strategi, teknologi og strategisk design. For i det krydsfelt findes de digitale initiativer, som drager fordel af de nye teknologiske landvindinger, flytter forretningen og imødekommer brugeren. Vi ved, at de bedste digitale løsninger er bygget på viden og indsigt, og derfor bruger vi tid på at undersøge og forstå den enkelte forretning, før vi anbefaler og implementerer.

Partner status

Premium solution partner

Certified developers

2

Website

Contact

Vestre Havnepromenade 5,
9000 Aalborg, Danmark 

+ 45 99349800
kontakt@combine.dk 

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing